Haberler

Bakan Soylu'ya bir destek de Perinçek'ten: Hedef Süleyman Soylu değil, Türkiye

Güncelleme:

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, gündemdeki Sedat Peker videolarıyla ilgili açıklamada bulundu. Perinçek, "Hedef Süleyman Soylu değil onun üzerinden Türkiye, onun üzerinden Erdoğan" dedi.

Sedat Peker tarafından yayınlanan videolar, sosyal medyada en çok konuşulan konu olmaya devam ederken, siyasilerden de videolara ilişkin yorumlar gelmeye devam ediyor. Son olarak Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten konuya ilişkin yorum geldi. Doğu Perinçek, Ulusal Kanal'da yayınlanan 'Çıkış Yolu' isimli programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Perinçek, Sedat Peker'in videolarının odağında Süleyman Soylu'nun olmasını değerlendirdi.

"SOYLU, ABD AÇISINDAN BAŞ SUÇLU"

Soylu'nun İçişleri Bakanı olarak ABD'nin hedefinde olduğunu söyleyen Perinçek, "Çünkü Soylu kim İçişleri Bakanı, ABD neden Süleyman Soylu'yu hedef alıyor? Çünkü ABD'nin kuvvetlerini bastırıyor, tasfiye ediyor. PKK'nın, FETÖ'nün üzerine yürüyor. O bakımdan Soylu ABD açısından en baş suçlulardan biri. Hedef Süleyman Soylu değil onun üzerinden Türkiye, onun üzerinden Erdoğan" dedi.

BAHÇELİ DE DESTEK VERMİŞTİ

Mhp lideri Devlet Bahçeli de bugün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek verdi.

Bahçeli, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı'nın kimsenin etkisi altına giremeyeceğini belirterek, "Adalet ne diyorsa olacak bellidir. Bundan ürkmeye, çekinmeye gerek de yoktur. Ancak karambolde siyasi fırsatçılığa kalkışanlar, zalimlerin dolduruşuna gelip ülkemizin haysiyetini iki paralığa çevirmek için konuşan ve konuşturulanlar iki dünyada bunun hesabını muhakkak vereceklerdir. Bundan kaçış ve kurtuluş imkansızdır. İkazen diyorum ki; hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremeyecek, buna da hiçbir alçağın gücü ve nefesi yetmeyecektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

İçişleri Bakanı Devlet Bahçeli Süleyman Soylu Doğu Perinçek MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title