Haberler

    Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Düğün Alayı

    Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman,3 Kasım'da oynanan Fenerbahçe-Manchester United maçında tanışan Duygu Karaaslan ve Engin Can çiftinin nikahlarını Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kıydı.




    Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yalova Belediye Başkanı Salman, 1982 yılında taraftarlarına kapılarını açan Şükrü Saracoğlu Stadı'nın tarihindeki ilk nikahı kıyan kişi olarak tarihe geçti.3 Kasım'da oynanan Fenerbahçe-Manchester United maçında tanışan Yalovalı Duygu Karaaslan ile Engin Can çifti, nikahlarını 14 Şubat'ta Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kıymak isteyerek bu dileklerini Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile paylaştı.



    Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile görüşen Başkan Salman, nikahın statta kıyılabilmesi için onay aldı. 35 yıllık tarihinde ilk kez bir nikah merasimine ev sahipliği yapan Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen törenle Duygu ve Engin Can çifti hayatlarını birleştirdi.Çiftin nikah şahitliğini Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya, Başkan Salman'ın eşi Dilek Salman ve çiftin yakınları yaptı.



    Başkan Salman, Duygu ve Engin'e ömür boyu mutluluklar diledi.



    Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda nikah kıyan biri olarak çok mutlu olduğunu belirten Salman, "Fenerbahçe'ye ve birbirlerine sevdalı kardeşlerimin bu taleplerini değerli büyüğüm Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile paylaşarak, müsaade istedim. Bizleri ve genç kardeşlerimi kırmayarak bu konuda bize izin verdiler. Duygu ve Engin'in bu statta başlayan aşklarını yine bu statta hayatlarını birleştirerek ölümsüzleştirdik. Üç sevgilinin bir araya geldiği ve iki gencin hayatını birleştirdiği 14 Şubat, kulübün de tarihine geçmiş oldu. Aynı şekilde ben de renklerine gönül verdiğim kulübümün tarihinde yer aldım." ifadesini kullandı.



    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Vefa Salman Engin Can Yalova Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 haftalık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı

    TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 haftalık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası enflasyonla mücadele mesajı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası enflasyonla mücadele mesajı

    Meclis'te 'jet yakıtı' tartışması! AK Partili ve CHP'li vekiller arasında tansiyon yükseldi

    Meclis'te "jet yakıtı" tartışması! AK Partili ve CHP'li vekiller arasında tansiyon yükseldi

    Akılalmaz kaza! Sağlık memuru ve kadın doktor arkadaşı birlikte oldukları sırada balkondan düştü

    Akılalmaz kaza! Sağlık memuru ve kadın doktor arkadaşı birlikte oldukları sırada balkondan düştü

    Lokanta ve kafelerde KDV zammı iddialarına Bakan Şimşek'ten yalanlama

    Lokanta ve kafelerde KDV zammı iddialarına Bakan Şimşek'ten yalanlama

    Erdoğan: İsrail'e ses çıkarmayanlar İran'ı kınama yarışına girdi, gerilimin tek müsebbibi Netanyahu yönetimidir

    Erdoğan: İsrail'e ses çıkarmayanlar İran'ı kınama yarışına girdi, gerilimin tek müsebbibi Netanyahu yönetimidir

    title