Haberler

Şükrü Özyıldız ile Şükran Ovalı Herkesin İçinde Dakikalarca Öpüştü

Güncelleme:

Yakışıklı oyuncu sevgilisi Ovalı'yı İzmir'e uğurladı. Veda saatinde ikili dakikalarca öpüştü. Çift, ayağa kalktıklarında ise kendilerine yönelmiş bakışlarla karşılaşıp şaşırdı.

"Tatlı Küçük Yalancılar" dizisi ve "Her Şey Aşktan" filminin çekimleri nedeniyle bu yaz tatile çıkamayan Şükrü Özyıldız, önceki gün sevgilisi Şükran Ovalı'yı İzmir'e uğurladı.

VEDA SAATİNDE ÖPÜŞMEYE BAŞLADILAR

Ovalı'yı havalimanına bırakan Özyıldız, neredeyse son çağrıya kadar birbirinden ayrılamadı. Atatürk Havalimanı CIP giriş kapısına yakın bir banka oturan sevgililer, veda saati yaklaşınca öpüşmeye başladı.

ELİNDEKİ ÇANTAYI DÜŞÜRDÜ

O dakikalarda çevredeki yolcuları bile unutan iki oyuncu, ayağa kalktıklarında kendilerine yönelmiş bakışlarla karşılaşıp şaşırdı. Ovalı, objektifi fark ettiğinde ise telaştan elindeki çantayı düşürdü. Bunun üzerine Özyıldız çantayı alıp içeri kadar kendi taşıdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şükrü Özyıldız Şükran Ovalı İzmir Magazin Haberler

500

Yorumlar (72)

ceyda:

Ortalığı bozanlar bunlar gibi hayvanlar hayvanlar sokakta ciftleşiyor bunlarında onlardan farkıyla demekki hayvanları örnek alıyorlar

36
5
yanıtYanıtla
Sedef:

Yaaa neden sert yaziyorsun?? Sadece öpüsmüsler ne var bunda!

yanıt5
yanıt19
veli:

Haklisin.kiyamet alameti bunlar.insanda utanma duygusu vardir normalde..utanma yoksa hayvandan farki kalmaz.

yanıt0
yanıt1
HAYA:

Allah bir kimseden nimetini alacaksa önce ondan haya duygusunu alır.

24
4
yanıtYanıtla
Trabzon:

Siz kadinlarinizi sadece evde seviyorsaniz bu sizin probleminiz ,bende sokokta öpüsmeyi severim evdede severim,mutlu insan görmek baska insanlara iyi örnek olur,sevgi,ask gösterenden zarar gelmez!!!türkiye 200 sene geride kalmis malesef,gelin sizi avrupaya davet edeyim biraz dünyayi görün.....eeeeey yüce allahim lütfen ama lütfen bizim millet avrupa üyesine girmesin,ben 200 sene geriye gitmek istemiyorum

1
26
yanıtYanıtla
Ebu bekir:

Pontus....hadi geldiğin yere git...orda bu tür manzaralar normal.......ülkemizde ahlak denen birşey var....git rumlarla 1000 yıl ilerde yaşa sen.

yanıt6
yanıt1
ilimunati piremit tekgözMobil-ANDROID:

ey Müslümanlar özenmeyin şunlara bu senin hayatın değil

23
3
yanıtYanıtla
nida:

bende çok modern bir insanım ama bu tarz görüntüler bana kötü görünüyor özel diye bir şey var gidip evinizde öpüşün sırf haber yapılsın diye bu tarz şeyler yapıyorlar yazık vallahi

21
3
yanıtYanıtla
KalayMobil-IOS:

Rezalete bak!

24
0
yanıtYanıtla
N.salkiMobil-IOS:

Öpüstü gönderdi gerisini izmirde biri tamamlar

22
2
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title