Haberler

Şükran Ovalı, Nurgül Yeşilçay'ın Pabucunu Dama Attı

Güncelleme:

Nurgül Yeşilçay'ın Paramparça'dan ayrılmasıyla kadroya dahil olan Şükran Ovalı'ya, sosyal medyadan da övgü ve tebrik mesajları yağdı.

Yapımcılığını, Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği, iki sezondur Pazartesi akşamları zirvede yer alan 'Paramparça' dizisinin güçlü oyuncu kadrosuna, önceki akşam (22 Şubat) ekrana gelen 54. bölümünden itibaren 'Psikiyatrist Ayşe' karakteriyle dahil olan başarılı oyuncu Şükran Ovalı'ya, sosyal medyadan da övgü ve tebrik mesajları yağdı.

CİHAN'LA YOLLARI KESİŞTİ

Şükran Ovalı, 'Paramparça'ya; İstanbul Tıp Fakültesi mezunu, Amerika'da uzmanlık eğitimi almış, kısa bir süre önce Türkiye'ye dönmüş, kick boks yapan, genç ve başarılı 'Psikiyatrist Ayşe' karakteri ile dahil oldu. Ayşe'nin uzmanlık alanı çocuklar ve ergenler olmakla birlikte, yetişkin hastalara da bakıyor. Yalnız yaşayan, maddi sıkıntısı olmayan, entelektüel bir kadın. Cihan'ın sahibi olduğu otelde düzenlenecek psikiyatri seminerine gelen Ayşe ile Cihan'ın yolları, yayınlanan bölümde sürpriz şekilde kesişti.

PERFORMANSI İLE ALKIŞ ALDI

Şükran Ovalı'ya, başarılı performansımdan ötürü sosyal medyada 'Paramparça' izleyicilerden "Şükran Oavlı tatlı girdi. Hayırlı olsun yürüsün hikayesi", "Ezik Gülseren gibi değil", " Cihan'a daha çok yakıştı" gibi övgü ve tebrik mesajları yağdı.

Paramparça'nın 54. Bölümünün finalinde; Cihan, psikiyatrist Ayşe ile otelin deposunda kilitli kaldı. Aynı anlarda nikah salonunda Cihan'ı bekleyen Dilara ise, karşısında bir anda Harun'u görünce şoka girdi. 'Paramparça'nın 54. bölümündeki bu anlar #aksilikbuya hashtag'iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şükran Ovalı Türkiye Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

Fatma:

Nurgul yesilcayin boslugu belli oluyor ama dizideki karakterler onu unutturur senaryoda hazalin ogretmenine asik olmasi turk aile yapisına uygun degil biraz düsunerek yazmalari hayırlı olur

24
9
yanıtYanıtla
yeşil deniz:

HER TÜRLÜ NURGÜL YESILCAY DAHA IYI BU KARIDAN .ONU DA SÖYLEYEYİM!

9
14
yanıtYanıtla
KaraMuratMobil-IOS:

Şükran aç nurgüle 68 çeker ondan daha güzel oyunculuguda güzel Nurgül buz gibi

7
7
yanıtYanıtla
mavimtrak:

Bu kadın berbat kim diyo güzel oynuyo diye erkek gibi kadın valla bez bebekte öyleydi kötü yoldada öyleydi burdada böyle garip hareketli bence doğal değil.

7
4
yanıtYanıtla
Dombıra:

Endemol Shine izlediğimiz dizilerden bile emperyalistler para kazanmaktadır. Neden Türk yapım Şirketlerine ne oldu eş başkana katkılarından dolayı teşekkürler ederiz. ne kaldı milli Milli bir iktidardan veya muhalefetten söz etmek sadece kandırmacadır. Türk Milleti uyanacak mı.

7
0
yanıtYanıtla
selın cınar:

Bu Haberleşükran ovalı ıyı bır oyuncu olabnılır ama bu dızıye hıc yakışmadı uyum yok , pozıtıf bırseyler alamadık, ve ızleyıcılerden cok tepkı var umarım yapımcı bunları dıkkate alır ve ovalı yerıne başkası gelır. . sosyal medyada kı ovguler nerde acaba, paramparca facebook sayfasına bır bakın bakalım, olumlu yorumlar nerde acaba?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title