Haberler

Suç Örgütü Lideri Orhan Aykut Kalp Krizi Geçirdi

Tekirdağ F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde Yatan Organize Suç Örgütü Lideri Orhan Aykut, Cezaevinde Kalp Krizi Geçirdi.

Ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aykut, Kardiyoloji Servisi'nde tedavi altına alındı. İstanbul polisin Ocak 2008 yılında düzenlediği 'Matkap' operasyonunda kendilerini 'derin devletin adamı' ve 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım'ın sağ kolu olarak tanıtan Orhan Aykut liderliğindeki çeteyi çökertmişti.

'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak', "Gaspa ve dolandırıcılığa teşebbüs' etmek suçlarından 6 yıl 1 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılan ve 1,5 yıldır Tekirdağ F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde hükümlü bulunan Aykut, dün gece saatlerinde tek kişilik koğuşunda kalp krizi geçirdi. Gardiyanlardan yardım isteyen ve hemen dil altı hapını içen Aykut,daha sonra cezaevine gelen ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdehalesi yapılan ve kalp krizi geçirdiği tespit edilen Aykut, daha sonra Kardiyoloji Servisi'ne yatırıldı.

Kalp damarlarının birinin tıkalı olduğu öğrenilen Aykut'un daha öncede kalp krizi geçirdiği bildirildi. Aykut'un hastanede tedavisi devam ederken, polis ve jandarma ekipleri hastanede geniş güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title