Haberler

Su Soley'in Klibi Müzik Dünyasının Dengesini Bozacak

Güncelleme:

Su Soley, "Dengesizim" isimli ilk single çalışmasının video klibini, geçtiğimiz günlerde çekti.

SU SOLEY ' den
Dengesiz Klip ; "DENGESİZİM"

Profesyonel müzik hayatına 2000 yılında başlayan, İstanbul Gelişim Orkestrası ile çalışmasının ardından hem Ajda Pekkan, Teoman ve Yalın'a vokal yapıp, hem de kendi orkestrasıyla birlikte özel gecelerde sahne alan Su Soley, "Dengesizim" isimli ilk single çalışmasını müzik severlerin beğenisine sundu.

Su Soley, "Dengesizim" isimli ilk single çalışmasının video klibini, geçtiğimiz günlerde çekti .

Söz ve müziği Su Soley'e ait şarkının klibinde , 90 lara, 80 lere, 70 lere, 40 lara, ve hatta Adem ile Havva'ya kadar giderek, dengesizlik psikolojisinin aslında her dönemde yaşanan bir ruh hali olduğu anlatılıyor.

Yönetmenliğini Murat Onbul'un yaptığı klibin görüntü yönetmenlini ise Şevki Es üstlendi. Klipte Su Soley'e Koreograf Djamel Fellouhe yönetimindeki dasçıların yanı sıra oyuncu Ayhan Aktaş, deneyimli gitarist Murat Pazar ve şarkının Aranjörü Volkan Asyalı'da eşlik etti. Çekimleri yaklaşık 25 saat süren ve 35 kişilik bir ekip ile gerçekleştirilen klip, dinamik enerjisi ve moda tasarımcısı Selin Baltacıoğlu tarafından hazırlanan birbirinden renkli dönemsel stylig'leri ile izleyiciye adeta zamanda yolculuk yaptırıyor. Klipteki diğer dikkat çekici unsurlar ise dönemi ustalıkla yansıtan ve tasarımı İlker Yavrutürk'e ait olan saç stilleri ile onu ustalıkla tamamlayan ve Seçkin Sunguç tarafından gerçekleştirilen makyaj tasarımları.

Müzik dünyasında uzun zamandır var olan ama ilk kez bir single çalışmayla müzik severlerin karşısına çıkan Su Soley klibin hikayesini anlatırken şöyle dedi;"Eğlenceli ve dinamik bir şeyler yapmak istedik, insanlara iyi gelecek bir şeyler; bazen estetiğiyle, bazen komedisiyle, bazen ritmiyle. Bunu yaparken, belli dönemlerin temel karakteristik ayrıntılarından faydalandık. Yansıtmaya çalıştığımız dönemleri hissetmeye çalıştık. Hepsi farklı psikolojiler. Klipteki tek drama, söylediğim şeyleri diğer dönemlerde tiye alarak söylerken, günümüz performansında ciddiye alarak söylediğim sahnelerde ortaya çıkıyor. Klipte bir şekilde emeği geçen herkesin de uğuruna inanıyorum. Her anında çok eğlendik ve şimdi oturduk keyifle izliyoruz. Sen, ben ve bizim gibiler için..."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ajda Pekkan İstanbul Teoman Soley Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title