Haberler

Su Kuyusu Cinneti: 3 Ölü

Tartıştığı Kardeşini ve Yengesini Av Tüfeğiyle Öldürüp, İntihar Etti.

Aydın'ın Bozdoğan İlçesi'nde çiftçilik yapan 61 yaşındaki Muzaffer Maral, babalarından kalma tarladaki su kuyusunun satışı yüzünden tartıştığı kardeşi 60 yaşındaki Durmuş Ali Maral ve onun eşi 52 yaşındaki Hafize Maral'ı av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra silahı çenesinin altına dayayıp ateşleyerek intihar etti.

Çiftçilik yapan Muzaffer Maral, iddiaya göre, kardeşiyle aynı adı taşıyan babaları Durmuş Ali Maral'dan miras kalan, zeytin ve incir yetiştirdikleri 18 dönümlük tarlanın ortasındaki su kuyusunu, bir ay önce 11 bin TL karşılığında diğer hak sahiplerinden habersiz sattı. Bu satıştan dolayı Muzaffer Maral'la kardeşi Durmuş Ali Maral tartıştı ve araları açıldı.

Dün sabah saatlerinde eşi Hafize Maral'ı yanına alan Durmuş Ali Maral, zeytin toplamak için Madran Mahallesi Rumalan Mevkii'ndeki tarlaya gitti. Alkol aldığı ileri sürülen Muzaffer Maral da bir süre sonra tarlaya gitti. Muzaffer Maral, tekrar tartıştığı kardeşi Durmuş Ali Maral ve yengesi Hafize Maral'a yanında getirdiği av tüfeğiyle ateş açtı. 3 çocuk babası Durmuş Ali Maral, karnına ve başına, eşi Hafize Maral'da omzuna ve başına isabet eden saçmalarla kanlar içinde yere yığıldı. Muzaffer Maral, daha sonra silahı çenesinin altına dayayıp ateşleyerek yaşamına son verdi.

2 yakınını öldürüp intihar eden Muzaffer Maral'ın eşi Naciye Maral'ın da aynı yerde bir süre önce bir ağacın üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

CESETLERİ BULUNDU

Anne ve babasının her zaman eve geldikleri saatte dönmemesinden ve cep telefonlarına cevap vermemesinden şüphelenen İlkay Maral, hemen tarlaya koştu. Maral, anne, babası ve amcasının kanlar içindeki cesetlerini görünce jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine tarlaya gelen jandarma ekipleri, Durmuş Ali Maral, eşi Hafize Maral ve Muzaffer Maral'ın olay yerinde öldüklerini belirledi. İncelemede, Muzaffer Maral'ın önce kardeşini daha sonra yengesini vurup canına kıydığı belirlendi.

Nöbetçi savcının talimatıyla 3 kişinin cenazesi, otopsi için Bozdoğan Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.

SORUNU ÇÖZECEKTİK

Cinnet haberiyle Bozdoğan İlçesi sakinleri şoke olurken, Durmuş Ali ve Hafize Maral'ın damatları Bekir Öztürk, "Amcamız, diğer ortakların haberi olmadan su kuyusunu satmış. Bu nedenle kayınpederimle araları açıldı. Aslında tüm ortaklar 11 bin TL'lik parayı kendi aralarında toplayıp satın alan kişiye geri verecekti. Sorun da böyle çözelecekti. Ama dün ne geçti aralarında bilemiyoruz. Belki söylenen bir laf ağrına gitti. Ne olursa olsun hiç uğruna bu olay yaşandı, çok üzgünüz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title