Haberler

Su Kuyusu Cinneti: 3 Ölü

Aydın'ın Bozdoğan İlçesi'nde çiftçilik yapan 61 yaşındaki Muzaffer Maral, babalarından kalma tarladaki su kuyusunun satışı yüzünden tartıştığı kardeşi 60 yaşındaki Durmuş Ali Maral ve onun eşi 52 yaşındaki Hafize Maral'ı av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra silahı çenesinin altına dayayıp ateşleyerek intihar etti.

Çiftçilik yapan Muzaffer Maral, iddiaya göre, kardeşiyle aynı adı taşıyan babaları Durmuş Ali Maral'dan miras kalan, zeytin ve incir yetiştirdikleri 18 dönümlük tarlanın ortasındaki su kuyusunu, bir ay önce 11 bin TL karşılığında diğer hak sahiplerinden habersiz sattı. Bu satıştan dolayı Muzaffer Maral'la kardeşi Durmuş Ali Maral tartıştı ve araları açıldı.

Dün sabah saatlerinde eşi Hafize Maral'ı yanına alan Durmuş Ali Maral, zeytin toplamak için Madran Mahallesi Rumalan Mevkii'ndeki tarlaya gitti. Alkol aldığı ileri sürülen Muzaffer Maral da bir süre sonra tarlaya gitti. Muzaffer Maral, tekrar tartıştığı kardeşi Durmuş Ali Maral ve yengesi Hafize Maral'a yanında getirdiği av tüfeğiyle ateş açtı. 3 çocuk babası Durmuş Ali Maral, karnına ve başına, eşi Hafize Maral'da omzuna ve başına isabet eden saçmalarla kanlar içinde yere yığıldı. Muzaffer Maral, daha sonra silahı çenesinin altına dayayıp ateşleyerek yaşamına son verdi.

2 yakınını öldürüp intihar eden Muzaffer Maral'ın eşi Naciye Maral'ın da aynı yerde bir süre önce bir ağacın üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

CESETLERİ BULUNDU

Anne ve babasının her zaman eve geldikleri saatte dönmemesinden ve cep telefonlarına cevap vermemesinden şüphelenen İlkay Maral, hemen tarlaya koştu. Maral, anne, babası ve amcasının kanlar içindeki cesetlerini görünce jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine tarlaya gelen jandarma ekipleri, Durmuş Ali Maral, eşi Hafize Maral ve Muzaffer Maral'ın olay yerinde öldüklerini belirledi. İncelemede, Muzaffer Maral'ın önce kardeşini daha sonra yengesini vurup canına kıydığı belirlendi.

Nöbetçi savcının talimatıyla 3 kişinin cenazesi, otopsi için Bozdoğan Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.

SORUNU ÇÖZECEKTİK

Cinnet haberiyle Bozdoğan İlçesi sakinleri şoke olurken, Durmuş Ali ve Hafize Maral'ın damatları Bekir Öztürk, "Amcamız, diğer ortakların haberi olmadan su kuyusunu satmış. Bu nedenle kayınpederimle araları açıldı. Aslında tüm ortaklar 11 bin TL'lik parayı kendi aralarında toplayıp satın alan kişiye geri verecekti. Sorun da böyle çözelecekti. Ama dün ne geçti aralarında bilemiyoruz. Belki söylenen bir laf ağrına gitti. Ne olursa olsun hiç uğruna bu olay yaşandı, çok üzgünüz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title