Haberler

Stk'lar Soruyor CHP Cevaplıyor" Toplantısı

CHP Safranbolu İlçe Başkanlığı tarafından, "STK'lar soruyor CHP cevaplıyor" toplantısı yapıldı.

CHP Safranbolu İlçe Başkanlığı tarafından, "STK'lar soruyor CHP cevaplıyor" toplantısı yapıldı.

Ünsal Tülbentçi Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Türkiye'nin çeşitli illerinde partisinin milletvekilleri olmadığını söyledi.

Kendilerinin olmadığı gibi diğer muhalefet partililerinde bazı illerde milletvekili olmadığını ifade eden Akar, şunları kaydetti:

"Eğer bir kentte bütün milletvekilleri bir siyasi partiye ait olduğu zaman oradaki problemler çok fazla TBMM'ye taşınmıyor. O kentin problemlerinin çözülme noktasında çok gayret sarf edilmediğini gördük. Bu sadece Karabük'te değil, muhalefet partisinin milletvekilleri olmayan illerde de böyle oluyor. Bu nedenle Genel Merkezimizin almış olduğu kararla Türkiye'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin milletvekili olmadığı kentlerde heyetler halinde ziyarette bulunuyoruz. Orada örgütümüzle bir görüşme yapıyoruz, daha sonra da örgütümüzün planları doğrultusunda ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz."

Konuşmanın ardından toplantıya katılan sivil toplum kuruluşu temsilcileri milletvekillerine sorular sordu.

Toplantıya, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer katıldı.

Milletvekilleri ayrıca Karabük'te, bazı sivil toplum örgütlerine ziyaretler gerçekleştirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Haydar Akar Safranbolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title