Haberler

Stajerler Düzenlenen Törenle Veda Etti

Güncelleme:

İznik Belediyesinde yapmış oldukları stajlarını başarıyla tamamlayan öğrenciler düzenlenen törenle uğurlandı


.
İznik Belediyesi'nde 2013-2014 döneminde muhasebe, bilgi teknolojileri, elektrik, metal işleri, aşçılık gibi bölümlerde staj yapan Ahmet Özdemir, Burak Yıldırım, Büşra Özmen, Cemal Dönmez, Erkut Bayrak, Esra Sargın, Hanife Türkay, Hasan Aka, Hatice Temel, Hüseyin Ar, Mert Cengiz, Mustafa Akbaş, Mustafa Sarı, Osman Uz, Recep Ocak, Sinan Çetin, Turgut Bayram olmak üzere toplamda 17 öğrenci bitirme sertifikalarını aldı. Yaklaşık 10 aydır İznik Belediyesi'nde staj yapan öğrencilerle araya gelen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, "Geçtiğimiz yıl Eylül ayında başlayıp bugün itibari ile sona eren staj döneminiz hepinize hayırlı ve uğurlu olsun. Sizlerin burada staj döneminde göstermiş olduğunuz çalışma, uyum, arkadaşlarınız arasındaki diyalog ve amirlerinizle olan iletişiminiz bizi son derece mutlu etti. Burada yapmış olduğunuz staj, okulda almış olduğunuz teorik eğitime önemli bir katkı sağlayacaktır. Umut ediyoruz ki staj döneminde burada almış olduğunuz eğitim, gerek mesleki hayatınıza gerekse de sosyal hayatta ilişkin bilgi becerilerinize ve geleceğe yönelik çalışmalarınıza ışık tutar, yön verir. Sizleri tanımış olmaktan dolayı çok mutlu olduk. İznik Belediyesi olarak bundan sonraki süreçte de her zaman yanınızda olacağız. Birer birey ve kurum olarak her türlü desteği bundan sonraki süreçte de devam ettireceğimizi ifade ediyor hepinize bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz" dedi.

Belediyede yaptıkları staj boyunca deneyimleri ve yaşadıklarıyla ilgili gençlerle sohbet eden Başkan Sargın, öğrencilere bitirme sertifikalarını takdim ederek vedalaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burak Yıldırım Ahmet Özdemir Osman Sargın İznik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title