Haberler

Sprıng 2019 Mıchael Kors Collectıon Runway Show

Güncelleme:

Michael Kors İlkbahar 2019 defilesi saat 10'da New York'ta düzenlendi.

" Defilenin, küresel kaçışı hissettirmesini istedim." diyor Michael Kors ve ekliyor " Seyahat etmenin en güzel esin kaynaklarından biri olduğunu düşünüyorum ve bu koleksiyonda da dünyadaki en sevdiğim yerlerden parçalar bulunuyor. Pier 17 tüm olumlu enerjisi ile çevrelenirken, Christina Zimpel'in sanat çalışmaları da mekânla birlikte şehrimizi tüm doğallığıyla ortaya çıkarıyor."

Zimpel, Batı Avustralya'nın Perth şehrinde doğmuş ve çizim çalışmalarına başlamadan önce Avustralya ve Amerika Vogue'da sanat yönetmeni olarak çalışmıştır. Sanatçının 22 parçalık koleksiyonu defile öncesinde galeri bölümünde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

İlkbahar 2019 Michael Kors Collection defilesi canlı olarak michaelkors.com'dan, youtube'dan, Twitter, Instagram ve Facebook'dan yayınlandı.

Satınalınabilir Sokak Modası: Dünyanın çeşitli yerlerindeki hayranların da ulaşabilmesi için ön sırda outran Caroline Daur, Tamu McPherson, Irene Kim ve Charlotte Groeneveld'in kombinleri direkt olarak Instagram ve Instagram Hikâye, Facebook, Twitter, LINE, Kakao ve WeChat gibi sosyal platformlarda ve ayrıca markanın e-ticaret sitesinde satışa sunuldu.

Kors Commute: Markanın Moda Haftası öncesi etkinliği olan Kors Commute, 10 Eylül'de model Joan Smalls ile gösterime sunuldu. Michael ve Joan moda haftası hakkında sohbet edip, en sevdikleri filmlerden bahsettiler. Video Instagram, Instagram TV, Facebook, Twitter ve YouTube'da gösterilmekte.

Facebook Messenger Deneyimi: Bu sezon için yeni ve dikkat çeken element ise kullanıcılara defileyi Facebook üzerinden izleyebileceklerine yönelik hatırlatma mesajlarının gönderildiği markanın yeni sohbet robotu deneyimi oldu. Gün boyunca facebook kullanıcıları sistem ile etkileşime geçip defileyi tekrar izleyip, ön sıra kombinlerini satın alıp ve sahne arkası video'ları izleyebildiler.

SAHNE ARKASI VE ÖN SIRA HİKÂYELERİ:

Michael Kors Instagram hesabı takipçileri ve markanın Instagram hikayelerini izleyen kişiler sıradışı sahne arkası içeriğine, mankenlerin yaşadıkları eğlenceli anlara, defilenin detaylarına ve daha birçok güzel ana eşlik edebildiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Michael Kors Instagram Facebook Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title