Haberler

Yıldızlar Basketbol Grup Birinciliği Müsabakaları Başladı

Türkiye Basketbol Federasyonu Tarafından Düzenlenen Türkiye Yıldızlar Basketbol Grup Birinciliği Müsabakaları Nevşehir'de Başladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Yıldızlar Basketbol Grup Birinciliği müsabakaları Nevşehir'de başladı.

Nevşehir Damat İbrahimpaşa Spor Salonunda başlayan Basketbol Grup Birinciliği müsabakalarına 4 ayrı grupta 7'şer kız ve erkek takımı olmak üzere toplam 14 takım katılıyor. Müsabakalarda 15 Şubat 2008 tarihinde yarı final, 16 Şubat 2008 tarihinde ise final müsabakaları oynanacak. Müsabakalarda ilk sırayı elde eden ekipler önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Yıldızlar Basketbol Türkiye Birinciliği'ne katılma hakkını elde edecek.

Müsabakaların ilk karşılaşması olan Yıldız Kızlar A Grubu'ndaki Yozgat Fatih Sulat Mehmet İlköğretim Okulu ile Kayseri TED Koleji maçı öncesinde açılış seremonisi düzenlendi. Açılışa Vali Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa ve Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Budak katıldı. Tüm sporculara başarılar dileyen Vali Hacımustafaoğlu, maçın başlama vuruşunu yaptı.

Kızlar kategorisi A Grubu'nda, Yozgat Fatih Sultan İlköğretim Okulu, Malatya Atatürk İlköğretim Okulu, Samsun Kocatepe İlköğretim Okulu ve Kayseri TED Koleji yer alırken B Grubu'nda ise; Çorum Atatürk İlköğretim Okulu, Ordu Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ve Amasya Gazi İlköğretim Okulu takımları bulunuyor.

Erkekler kategorisi A Grubu'nda, Ordu Özel Seçkin İlköğretim Okulu, Erzincan Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Samsun 23 Nisan İlköğretim Okulu ve Malatya Özel Rahime Batu İlköğretim Okulları, B Grubu'nda ise Çorum 23 Nisan İlköğretim Okulu, Amasya Bahçeleriçi İlköğretim Okulu ve Kayseri TED Koleji takımları yer alıyor.

(MÖZ-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title