Haberler

Yıldız Kızlar Final Maçına, Yedeklerin Heyecanı Damgasını Vurdu

Ordu'nun Fatsa ilçesinde oynanan Okullar Arası Yıldız Kızlar Final maçında, yedek kulübesindeki kız futbolcuların heyecanı maça damgasını vurdu.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde oynanan Okullar Arası Yıldız Kızlar Final maçında, yedek kulübesindeki kız futbolcuların heyecanı maça damgasını vurdu.

Okullar Arası Yıldız Kızlar Final maçında Fatsa Sentetik Saha'da Ordu Haki Yener Ortaokulu ile Ünye Tekkiraz Ortaokulu takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya daha önceden 4 puan toplayan Ordu Haki Yener Orta Okulu avantajlı başladı. Karşılaşmada yedek kulübesinde oyuna girmeyi bekleyen Ordu Haki Yener Orta Okulu kız futbolcuları, havanın aşırı soğuk olması nedeniyle hırkalarıyla ısınmaya çalıştılar. Ünye Tekkiraz Ortaokulu'nun yedek kulübesinde ise bambaşka bir heyecan yaşandığı görüldü. Heyecandan yerlerinde oturamayan kız futbolcuların bağırtıları oldukça ilginç görüntüler oluşturdu. Karşılaşma 0-0 sona erdi ancak daha önceden puan avantajı olan Ordu Haki Yener Ortaokulu il birinciliği kupasını alarak bölge şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Maçtan sonra şampiyon olan takımda maçın 0-0 bitmesinden dolayı şampiyon olamadık zanneden ve yine gol atamadım diye ağlayan öğrenci ilginç görüntü oluşturdu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tekkiraz Fatsa Ünye Ordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title