Haberler

Yarının Arda'ları, Messi'leri, Neymar'ları Sertifika Alacak

Beylikdüzü Belediyesi'nin 17 Temmuz'da açtığı Yaz Spor Okulları'nda eğitim gören sporcular, 1 Ağustos'ta sertifikalarını alacak.

Beylikdüzü Belediyesi'nin 17 Temmuz'da açtığı Yaz Spor Okulları'nda eğitim gören sporcular, 1 Ağustos'ta sertifikalarını alacak.

Beylikdüzü Belediyesi Yaz Spor Okulları sertifika töreni öncesinde, Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, minik ve genç sporcuların eğitim durumunu yakından görmek amacıyla yaz spor okullarını ziyaret etti. Sporcular ve aileleriyle sohbet eden Başkan Yardımcısı Yeşil, onlara Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un selamını iletti. Başkan Uzun'un çocukları çok sevdiğini, yaz tatillerini neşe içerisinde geçirmeleri için en modern tesisleri çocukların eğitimi için açtığını belirten Yeşil, "Yarının Arda'ları, Messi'leri, Neymar'ları burada. Hepiniz çok başarılısınız" diyerek, minik sporculara moral verdi. Yeşil, sporcuların antrenmanına da katıldı.

Yaz Spor Okullarına gelen veliler, çocukları için modern tesisler kurarak, uzman öğretmenler ile hizmet sunduğunu söyleyerek Beylikdüzü Belediyesine teşekkür etti. Yaz Spor okullarına futbol, basketbol, voleybol, yüzme, masa tenisi, jimnastik, buz pateni, rüzgar sörfü, tekvando, okçuluk ve satranç dallarında yaklaşık bin 500 çocuk eğitim alıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Beylikdüzü Belediyesi Efrahim Yeşil Lionel Messi Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title