Haberler

Yalovalı Veteran Güreşçiler Dünya Şampiyonasına Hazırlanıyor

Güncelleme:

Yalovalı veteran güreşçiler, Kenan Bektaş, Ahmet Özkurt, Orhan Alpaslan, Nurettin Aras ve Mustafa Büyüktelli, Veteranlar Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor.

Yalovalı veteran güreşçiler, Kenan Bektaş, Ahmet Özkurt, Orhan Alpaslan, Nurettin Aras ve Mustafa Büyüktelli, 26-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında yapılacak Veteranlar Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor.

Daha evvel birçok başarıya imza atan Yalovalı veteran güreşçiler, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenecek Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonası hazırlıklarını Yalova Atatürk Stadyumu'nda yaptıkları antrenmanlarla sürdürüyor. Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesinden gelecek 40 yaş üstündeki veteran güreşçilerin katılacağı turnuvaya Yalova'dan 4 tecrübeli güreşçi iştirak edecek.

Yalovalı veteran güreşçilerin ocak ayından bu yana hazırlandıklarını belirten Güreş İl Temsilcisi Selim Acar, "Veteran güreşçilerimiz ocak ayından beri bu önemli organizasyonun hazırlıklarını sürdürüyor. Şampiyonada ilimizi Kenan Bektaş, Ahmet Özkurt, Orhan Alpaslan, Nurettin Aras ve Mustafa Büyüktelli temsil edecek. 26-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenecek Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonası'nda önemli dereceler almayı hedefliyoruz. Bilindiği gibi Kenan Bektaş hocamız geçtiğimiz yıl düzenlenen organizasyonda dünya ikincisi olmuştu. Bu yıl da şampiyonluk için mindere çıkacak" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nurettin Aras Belgrad Yalova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title