Haberler

Yalovalı Hakemler Yeni Lokali'ne Kavuştu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi lokali Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal tarafından açıldı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi lokali Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal tarafından açıldı. Tuğrul Şener Futbol Tesislerinin içinde yer alan lokal 110 hakeme hizmet verecek.

Yenilenen ve modern hale getirilen lokalin açılışı Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan tarafından yapıldı.

Yalova'da hakem sayısının her geçen gün arttığına dikkat çeken TFFHGD Yalova Şube Başkanı ve Yalova Bölgesi Ulusal Hakemi Sefa Demir, "Tuğrul Şener Sahası yanında bulunan dernek lokalimiz genişletilerek hakemlerimizin daha ferah bir ortamda vakit geçirmelerine olanak sunuyor. İç tasarımı yenilenen lokalimizde hakemlerimizin tüm ihtiyaçları bulunuyor. Dernek lokalinin yan tarafında da hakem soyunma odası yapıldı ve sahada antrenman yapacak olan hakemlerimiz buradan malzemelerini temin edebilecekler. 25 aday hakemle birlikte 85 olan üye sayımız 100 barajını aştı. Hakemlerimizin daha ferah ve nezih bir ortamda vakit geçirmeleri için dernek lokalinin açılmasını sağlayan Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yakup Bilgin Koçal Yakup Koçal Türkiye Yalova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title