Haberler

Webo, Fenerbahçe'den Ayrılıyor

Güncelleme:

Mehmet Topuz ve Kuyt'dan sonra Webo da Fenerbahçe'den ayrılıyor. Kamerunlu golcü, eski kulübü Mallorca'ya transfer olacak.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcularla masaya oturmayan Fenerbahçe Kulübü bir oyuncusunu daha kaybetti. Devre bitmeden Hasan Çetinkaya'ya giderek, kendisine Katar'dan teklif olduğunu ve Fenerbahçe'nin gelecek planları içinde kendisine yer olup olmadığını öğrenmeye çalışan Pierre Webo, sonunda beklediği haberi aldı.

"TEKLİFLER VARSA SAYGIYLA KARŞILARIZ"

Pierre Webo ile ikinci kez görüşen Hasan Çetinkaya'nın, "Bize çok önemli hizmetlerin oldu. Şu an için sana herhangi bir söz verebilecek bir konumda değilim. Gelecek sezon için planlama lig bittiğinde yapılacak. Eğer, sana gelen teklifi değerlendirmek istiyorsan, saygıyla karşılarız" diyerek Kamerunlu oyuncuya kendine takım bulması konusunda adeta yol gösterdi.

WEBO'NUN KEYFİ KAÇTI

Pierre Webo'nun bu karardan sonra oldukça moralinin bozulduğu ve bunu farkeden İsmail Kartal'ın oyuncusuna sürekli olarak terapi yaptığı bildirildi.

3 AYRILIK

Kuyt'ın eski kulübü Feyenoord'la anlaşması, Mehmet Topuz'un Kayserispor'a dönecek olmasından sonra Webo da Real Mallorca'ya transfer olacak. Böylece Fenerbahçe'de 3 ismin transfer olacağı takımlar kesinleşmiş durumda.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mehmet Topuz Pierre Webo Çetinkaya Dirk Kuyt Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

amesMobil-ANDROID:

ha ha ha

2
15
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Yerinde bir karar olmuş. Hatta Emenike bile klup bulursa gitsin. İyi Golcü ve Sağ açık bulunması lazımki Avrupaya gittiğimizde iş yapabilelim. Yoksa Sırf Katılım payı almak için Avrupaya gitmekten artık bizde bıktık.

10
3
yanıtYanıtla
rasko:

Öyle böyle miadı dolan herkes gitmeli bence faydaları yok aldığın paranın hakkını vereceksin kardeşim. . .

11
0
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Cok yerinde bir karar emenike ve selcuk sahinde giderse super olacak

7
3
yanıtYanıtla
Ali bomba aliMobil-IOS:

Mehmet topuzun yeri herzaman Kayserispor olmuştur

7
1
yanıtYanıtla
hkeMobil-ANDROID:

sizin ülkede meşru hükümet varmı? diye sormazlarmı.

6
1
yanıtYanıtla
yasasin trMobil-ANDROID:

burak yilmaz emenike oguzhan ozellikle webo bundesliga 3de 18e giremez bunlar topcu faln degil fb gs bu kadar kotu olmasna ragmen nasl hala sampiyonluga oynar akil isi degil

4
2
yanıtYanıtla
Kara:

Kesınlıkle tamamdır takım yaslandı

5
1
yanıtYanıtla
Iron Man:

Ne Webo''su ilk Emenike gitmeli.

4
0
yanıtYanıtla
baks bani:

önce aziz kartal emre gitsin bunlar fenerde kaldığı sürece fenere huzur gelmez ronaldoyu bile alsanız nafile fenerin anasını ağlattılar

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title