Haberler

    Warriors Bulls'u Yakaladı

    Oklahoma City Thunder'ı 15 sayı farkla yenen Golden State Warriors, Chicago Bulls'un 1995-96 sezonunda evinde art arda 44 maç kazanma rekorunu egale etti NBA'de Golden State Warriors, konuk ettiği Oklahoma City Thunder'ı 121-106 mağlup ederek Chicago Bulls'un evinde üst üste kazanma rekorunu egale etti.

    SPORCOPE DETAY - Oklahoma City Thunder'ı 15 sayı farkla yenen Golden State Warriors, Chicago Bulls'un 1995-96 sezonunda evinde art arda 44 maç kazanma rekorunu egale etti

    NBA'de Golden State Warriors, konuk ettiği Oklahoma City Thunder'ı 121-106 mağlup ederek Chicago Bulls'un evinde üst üste kazanma rekorunu egale etti.

    NBA'e 4 maçla devam edildi. ORACLE Arena'da Oklahoma City Thunder'ı ağırlayan Golden State Warriors, özellikle son periyottaki üstün performansıyla rakibini 121-106 yenerek sezonun 55. galibiyetine imza attı.

    Böylece Warriors, Chicago Bulls'un 1995-96 sezonunda elde ettiği evinde 44 maçlık galibiyet serisini egale etti ve Bulls'un normal sezondaki 72 galibiyetlik rekoruna bir adım daha yaklaştı.

    Warriors'a galibiyeti getiren oyuncular, 33 sayıyla all-star oyuncu Stephen Curry ve 21 sayıyla Klay Thompson oldu.

    Warriors ile oynadığı son 7 maçın 6'sını kaybeden Thunder'da ise Kevin Durant 32 sayı 10 ribaunt ve 9 asist, Russell Westbrook 22, Serge Ibaka 20 sayıyla oynasa da takımının 20. mağlubiyetini almasına engel olamadı.

    Spurs Leonard ve Aldridge ile güldü

    Batı Konferansı'nda lider Warriors'ı takibini sürdüren San Antonio Spurs ise Smoothie King Center'da konuk olduğu New Orleans Pelicans'ı 94-86'lık skorla geçti.

    Sezonun 52. galibiyetini alan Spurs'da Kawhi Leonard 30 sayı ve 11 ribaunt, LaMarcus Aldridge 26 sayıyla takımlarının galibiyet serisini 7 maça çıkarmasında önemli rol oynadı.

    Milli basketbolcu Ömer Aşık'ın sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadığı Pelicans'da Eric Gordon 23 sayı, Anthony Davis 17 sayı 13 ribauntla oynadı. Davis, Pelicans'da 127 maçta 10 sayı ve 10 ribaunt barajını geçerek kulüp rekoruna ortak oldu.

    Wade ve Dragic'in gecesi

    Miami Heat, American Airlines Arena'da konuk ettiği Phoenix Suns'ı 108-92 yenerek sezonun 35. galibiyetini aldı.

    Galibiyet serisini 3 maça çıkaran Heat'te Dwyane Wade 27, Goran Dragic ise 25 sayıyla oynadı.

    Suns'da ise Devin Booker'ın 34 sayısı mağlubiyetin önüne geçemezken, takım deplasmanda 17 maç art arda kaybederek kötü bir kulüp rekoruna imza attı.

    Zorlu maç Kings'in

    American Airlines Center'da Dallas Mavericks'e konuk olan Sacramento Kings, baştan sona çekişme içinde geçen maçı 104-101 kazandı.

    Sezonun 25. galibiyetini alan Kings'de DeMarcus Cousins 22 sayı ve 13 ribauntla galibiyette önemli pay sahibi olmayı başardı.

    Mavericks'te Chandler Parsons 28 sayı, 9 ribaunt ve 5 asist, Dirk Nowitzki ise 16 sayıyla oynasa da takımının 29. mağlubiyetini almasına engel olamadı.

    Kaynak: AA

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Oklahoma City Thunder Anthony Davis Kawhi Leonard Chicago Bulls Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title