Haberler

Vitor Pereira, Shakhtar Maçında Atıldı

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 60. dakikada yaşanan gerginlikten sonra hakem tarafından oyundan atıldı.

Fenerbahçe ile Shakhtar Donetsk arasında oynanan mücadelenin 60. dakikasında ciddi bir gerginlik yaşandı ve sonunda Vitor Pereira tribüne yollandı.

Taç çizgisine yakın bir noktada Shakhtar Donetsk'ten Fred yerde kaldı. Pereira yerde kalan Brezilyalı oyuncuya yaklaştı ve, ayağa kalkması amacıyla kolundan tutarak, oyuna başlaması için topu kendisine uzattı. O anda Shakhtar Donetks'in kaptanı Srna geldi ve Portekizli teknik adamı itti. Sonrasında iki takımın oyuncuları o noktada toplandı ve bir süre itiş - kakış yaşandı.

PEREIRA TRİBÜNE GÖNDERİLDİ

Yaşanan gelişmelerin ardından, maçın hakemi Felix Zwayer, Vitor Pereira'yı tribüne gönderdi. Bu gelişmenin hemen 2 dakika sonrasında Shakhtar Donetsk penaltı kazandı ve Srna ile farkı 2'ye çıkardı. Ardından da 68. dakikada Teixeira skoru 3-0'a getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Frederico Chaves Guedes Shakhtar Donetsk Fenerbahçe Taç Spor Haberler

500

Yorumlar (43)

YYY:

Galatasarayli olarak Fenerbahceyle gurur diyorum aferim aziz sike yapmayi unutmus

23
3
yanıtYanıtla
utopya:

Yuru evine sen kim sampiyonlar ligi kim 2 gramlik ulke puaninida sifirlama bari

20
5
yanıtYanıtla
Barzo:

Pereira kim ya ? Taniyan var mi ? Aziz cok aramis mi bu herifi .

19
4
yanıtYanıtla
erhan:

Fenerbahçe ye dördüncü yıldızı taktılar kimi transfer etseniz bu fenerden bir halt olmaz

17
4
yanıtYanıtla
Cimbom bom:

Ulan ne oldu lan donunuzu bagladılar atiyordunuz türkiyenin brazilyasıyız diye shakhtar çok kaliteli bir takım yemin ederim donunuzu bagladı gönderdiler istanbula .

13
6
yanıtYanıtla
Demiroren istefa:

Ben Azerbaycandan yaziuorum.Bir tarafta savas halinde olan bir ulkenin takimi Saktar bir yanda avrupa yildizlari takviyeli Fener..sorun bu ulkenin futbolunu yonetenlerde.trabzon yenildi ibb yenildi fener yenildi yarin obiri gun Cimbom bjk ne halde olacak bilmiyoruZ..oncun Guzelim Turk futbolunu basdan (demiroren efendiden) temizleyerek yeni bir sayfa acmak geerek

17
2
yanıtYanıtla
emre can:

Ya şu anda kahveyi terk eden fenerlileri görmek isterdim..

13
4
yanıtYanıtla
Dikbasar 61:

Ne olmuş ne olmuş şaktarmı vurmuş beter olun haramzadeler sizi siz daha iflah olmassınız.

13
3
yanıtYanıtla
osman:

türk takımları şamp ligi ayarında değil türkiye liginde hakem insiyatif hakkını büyük takımlardan yana kullanıyor taraftar baskısı medya vs buna rağmen gariban anadolu takımını zar zor yeniyorlar

16
0
yanıtYanıtla
fb den destek bekliyoruz:

bu iş fb yiyeceği nane değil bu cim bomun kalitenin işi artık bizi desteklersiniz nede olsa cim bom bu sene iki kişilik oynamak zorunda kaldı.

12
3
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title