Haberler

Vali Ahmet Aydın Siirt Spor'a Yemek Verdi

Güncelleme:

Siirt Valisi Ahmet Aydın Siirt spor teknik heyeti ve futbolcularına yemek vererek, Siirt protokolü ile tanıştırdı.

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Siirt Spor'a akşam yemeği vererek, teknik heyeti, sporcuları ve protokolü buluşturdu.

Siirt Polis evinde verilen akşam yemeğine; Vali Aydın' ın yanı sıra,İl Emniyet müdürü Mutlu Ekizoğlu, Vali Yardımcıları Mustafa Pala, Bahattin Yörük, il özel idaresi genel sekreteri Recep Gündoğan, Kulüp başkanı Nezir Erten, Orhan Danış, Nezir Öztaş, teknik heyet, futbolcular ve basın mensupları katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Vali Aydın,"Siirt Spor şuan içinde bulunduğu konum itibariyle, kısıtlı şartlara rağmen, ilk maçında amatör ruhu ile mücade ederek, güçlü rakiplerimizden Karagümrük sporu yenerek, ilk galibiyeti aldı. Bu başarılı sonuçtan dolayı teknik heyeti ve tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum. Bu başarının devamını diliyorum."dedi.

Siirt spor, İlin spor alanındaki tutkusu, heyecanı olduğunu belirten Vali Aydın, "Siirt spora bütçe imkanlarımız dahilinde destek olmaya çalışıyoruz. Desteklerimiz kesintisiz devam edecektir. Ancak Tüm Siirt'liler olarak kulübümüze sahip çıkarak destek olmalıyız. Tüm kurumlarımız, sivil toplum kuruluşları, işadamları ve sanayiciler, vatandaşlar ve taraftarlar ile tek vücut halinde herkes elini taşı altına koymalıdır. İmkanları ölçüsünde destek olmalıdır." diye konuştu.

Vali Aydın'a verdiği destek ve moralden dolayı teşekkür eden Kulüp başkanı Nezir Erten ise,"Öncelikle ilimize göreve başladığı günden itibaren şehrimizin markası olan Siirt Spor Kulübüne desteklerinden ve bu gecede bizleri ağırlamalarından dolayı sayın valimize huzurlarınızda şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ederim." dedi.

Daha sonra Derince spor deplasmanına gidecek olan Siirt Spor heyetine, başarı dileğinde bulunan Vali Aydın, futbolcularla ve teknik heyetle sohbet ederek, bazı futbolcuların gecede söyledikleri şarkılara eşlik etti.

Muhabir: M.Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Spor

Ahmet Aydın Gündoğan Siirt Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title