Haberler

Ünyespor'da Aday Çıkmayınca Kongre Ertelendi

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Ünyespor'un bugün yapılan olağanüstü kongresinde aday çıkmayınca kongre bir hafta sonraya ertelendi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ünye spor'un bugün yapılan olağanüstü kongresinde aday çıkmayınca kongre bir hafta sonraya ertelendi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan ve sezon sonunda başkan ve yönetim kurulunun istifası ile belirsizliğin başladığı Ünye spor'da kongrede sorunlara çözüm olmadı. Mevcut yönetim kurulunun aldığı olağanüstü kongre kararının ardından geçtiğimiz hafta yapılan ilk kongre çoğunluk sağlanamadığı için bir hafta sonraya ertelenmişti. Bugün Belediye Kültür Sarayı'nda yapılan kongreye taraftarlar büyük ilgi göstererek salonu doldururken, kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Divan Başkanlığını Tekkiraz Belediye Başkanı Necdet Yılmaz, katip üyelikleri ise İbrahim Cerrahoğlu ve İrfan İnce'nin yaptığı kongrede gündem maddeleri tek tek görüşülerek oylandı. Kulüp faaliyet ve gelir gider bilançosunu okuyan Kulübün eski Basın Sözcüsü Osman Sarıkahraman, 2011-2012 sezonunda toplam gelir ve gider miktarının 2 milyon 287 bin TL olduğunu açıkladı. Geçen sezon federasyon katkısı ve iddia gelirleri toplamının yaklaşık 1 milyon 500 bin TL olduğunu belirten Sarıkahraman, bu paranın tamamının icra ve temlik borçlarına kesildiğini, Ünye spor'un yönetici katkısı hariç resmi borç miktarının yaklaşık 1 milyon 600 bin TL olduğunu açıkladı.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan taraftarlar, Karadeniz Bölgesi'nde 2. Lig'de mücadele eden Ünye spor dışında başka ilçe takımı bulunmadığının belirterek, Ünye'nin her alanda olduğu gibi spor alanında da farkının orta olduğunu ve bu başarının devam etmesi için herkesin kulübe destek vermesini istediler.

Divan Başkanı Necdet Yılmaz, dilek ve temenniler bölümünün ardından divana herhangi bir liste ulaşmadığını belirterek yarım saat süreyle belki liste çıkarılır düşüncesi ile bekleme kararı alındı. Aradan geçen yarım saatlik süre içinde de divana liste ulaşmayınca kongre bir kez daha bir hafta sonraya ertelendi.

YEREL İDAREYE ZİYARET

Kongreye katılan Ünyespor taraftarları, kongrenin sona ermesi ile birlikte topluca Ünye Belediyesi'ne giderek belediye başkanı ile görüştüler. Ünyespor'a sahip çıkılmasını isteyen taraftarlar, belediye başkanından kulüp başkanlığına aday olmak isteyenlerin desteklenmesi için söz istediler. Ünyespor'a bugüne kadar en büyük desteği veren belediye başkanı olduğunu ve bunda da iddialı olduğunu belirten Başkan Arpacıoğlu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Ünyespor'a destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Ünyesporlu taraftarlar daha sonra Ünye Kaymakamı ile makamında görüşmek üzere hükümet konağına çıktı. Kaymakam sekreteri ile görüşen taraftarlar, kaymakamın makamında olmadığı için görüşemeyerek pazartesi yenidene bir araya gelip görüşmek üzere Hükümet Konağı'ndan ayrıldılar. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Necdet Yılmaz Tekkiraz Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title