Haberler

Trabzonsporlu Belkalem, Trafik Kazası Geçirdi Ölümden Döndü

Güncelleme:

Cezayirli futbolcunun kullandığı araç, Trabzon'da Yalıncak mevkiinde kaza yaptı. Kontrolden çıkan Belkalem'in aracı 5 otomobili biçti.

Trabzonspor'un Cezayirli futbolcusu Belkalem'in kullandığı araç, Trabzon'da Yalıncak mevkiinde bir trafik kazası gerçekleştirdi.

5 ARACI BİÇTİ

Oldukça hızlı seyreden bir araç şoförünün kontrolünden çıkarak yol kenarında oto galeri önünde önce tabelaya çarptı ardından park halindeki 5 aracı biçti.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜLER

Kaza yapan aracın içerisinde bulunan iki kişi kazadan yaralı bir halde kurtulurken olay yerine gelen ambulans tarafından tedavi amacıyla hastaneye götürüldü.

YÜKSEK HIZ VE AŞINMIŞ LASTİKLER

Kazaya karışan aracın lastiklerinin oldukça kötü durumda olması ise polislerin dikkatini çekerken kaza sebebi olarak da yüksek hız ve aşınmış lastikler gösterildi.

ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Gerçekleşen trafik kazasında en önemli ayrıntı Trabzonsporlu futbolcu Belkalem'in kazadan ucuz kurtulması oldu. Kontrolden çıkan aracın ardından trafikte aracıyla seyreden Belkalem güçlükle durabildi. Olay yerine polislerin gelmesiyle birlikte Belkalem polislere kaza ile ilgili şahitlik yapabileceğini bildirdi.

İşte kaza anından fotoğraflar...









Kaynak: Haberler.Com / Spor

Trabzonspor Yalıncak Spor Haberler

500

Yorumlar (32)

freedom_58:

Liğ 1 hafta ertelensin.

23
3
yanıtYanıtla
13bitlislimobilWeb@haberler.com:

Olaya şahit olan futbolcu, ünlü diye haber oluyor, kazayı yapan vatandaş kimdir necidir tek satır bahsedilmiyor. İşte böyle bir memleket burası

26
0
yanıtYanıtla
habercilik bu işte:

arkadaşlar haberi okuyun kaza yapan belkalem değil neymiş bu kaza yapan aracın hemen arkasındaki araçtaymış okunsun diye ucuzluğun bu kadarı

25
0
yanıtYanıtla
ss:

bu kadar ucuz haber yapılırmı be sırf okunsun diye haber yaptığınıza bak ayıp be bu kadar karaktersiz olmayın

17
0
yanıtYanıtla
1111:

belkalem bu kazanın neresinde yada neden haber yapıyorsunuz adamın kaza ile hiçbir alakası yok kendini haberci zanneden arkadaşım alakasız haber yapmışsın

17
0
yanıtYanıtla
papatyamobilWeb@haberler.com:

E başlıkta olumden dondu demişsiniz. Haberin içeriğinde futbolcu guçlukle durdu demisiniz. Bende bir çok kaza gördüm onumde şimdi olumdenmi dondum vay be

15
0
yanıtYanıtla
pala remzi:

PARASIMI YOK BİR TAKIM LASTİK ALIP ATAYDI ARABANIN ALTINA. . .

9
6
yanıtYanıtla
akıl var fikir var:

akıl var fikir var futbolcu 9000 liralık panelvan palioyamı binecek

13
1
yanıtYanıtla
blackburn:

Bu olaydan Trabzonspor etkilenmiştir bence TS-GS maçı ertelenmelidir

10
4
yanıtYanıtla
YAW ARKADAŞ:

KAZA OLMUŞ ADAM ŞAHİT OLMUŞ BURNU BİLE KANAMAMIŞ HABER TOPÇCUNUN ÜZERİNDE DÖNÜYOR HANİ VATANDAŞIN DURUMU HALİ

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title