Haberler

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta: Olaylar Provokatif Eylemler

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili "Bunlar provokatif eylemler. Biz yeni stadımızla birlikte eskisi gibi başarılarla anılan kulüp olacağız." dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, tamamlayamayan olaylı Fenerbahçe maçı sonrasında açıklama yaptı. Geç saatlerde Hüseyin Avni Aker'de basın mensuplarına konuşan Usta, yaşanan olayların provokativasyon olduğuna inandığını belirtti.

Muharrem Usta'nın açıklamaları şu şekilde:

"Burada hep birlikte bir başka görmüş olduk ki, biz gerçekten çok üzgünüz yaşananlardan. Hiçbir neden şiddete dönüşecek bir noktaya varmasını meşru kılamaz. Maçtan birkaç şey söylenebilirdi ancak o konulara girmek istemem. Üzgünüz. Trabzonspor tarihine baktığımda bugün gelinen noktaya baktığımda üzülüyorum. Bizim son parlayan ve Türkiye'ye mal olan oyuncularımız 2011'e ve öncesine ait. Trabzonspor olarak son yıllarda futbolcu parlatmakta sorun yaşıyoruz.

"ONUR'A EDİLEN ÇİRKİN SÖZLERİ DUYDUM"

Hakeme geçmiş olsun dileklerimi yanına giderek ilettim. İkinci bir üzüntüm de Onur Kıvrak'a edilen çirkin sözleri duydum. Şu anda kulübün içinden geçtiği tabloya baktığımda çok üzülüyorum. Biz seçildiğimizde de bir şey söylemiştik. Bu akşamki olayların sıradan olduğuna inanmıyorum. Muhtemel bir provokasyonun izlerini taşıyor. Kamera görüntülerinde hiçbir şekilde tedbirlerin alınmadığını gördüm. Hakemler maçı bitirmek gayretindeydi. Tedbir alınmadı. Orada olayların gelişiminde bakıldığında, ciddi bir önlem ortaya konulması gerekirdi.

"PROVOKATİF EYLEMLER"

Trabzonspor yeni stadıyla yeni yolculuğa çıkmanın heyecanını yaşıyordu. Bu yaşananlar bizim yeni yolcuğumuzun başında motivasyon bozucu olabilir. Trabzonspor üzerine gelmekte olan provokatif bir hareketlerin lekelediği bir kulüp olmayacaktır. Biz Trabzonspor camiası olarak, yeni stadımızla birlikte eskisi gibi başarılarla anılan bir kulüp olacağız.

Ben üzüntünün şiddete dönüşmeyen boyutunun arkasındayım. Onur'a, hakemlere şiddetin karşısında olacağız. Karbon kağıdı gibi iki olayın 2 sene içinde olması asla ve asla normal değildir. Bunun altını çiziyorum."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hüseyin Avni Aker Muharrem Usta Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

FENERLİ:

Yaşananların hepsini Tüm Trabzonsporluların üzerine atmak doğru değil Futbolda rekabet olmalı çok arkadaşım var Trabzonsporlu önemli olan sevgi dostluk

10
10
yanıtYanıtla
gökhan:

inşallah ilk kongrede hacıosmanoğlu geri gelir

0
12
yanıtYanıtla
xyz:

Trabzon yaptığı olaylardan ağır ceza almayıp yanına kaldıkça Trabzon da olaylar bitmez. Her türlü olayın içinde Trabzon. Hakem dövmek, hakemleri alıkoymak kilitlemek, sporcuları sahaya kilitlemek, otobüs kurşunlamak vb. hepsi var. Kısaca olay olay. . . Trabzon halkı şımardı. Olay yapmadığı yıl yok gibi. Artık bu takım ve taraftar iyi bir ceza hak ediyor. Siyasetinde bu olayların olmasında suçu büyük. .

7
0
yanıtYanıtla
aydın:

En büyük provakatörde sensin. . . Salih hakeme sarı kart gösteriyor, salihi suçlamayıp salihin adını caddelere sokaklara veriyorsun. . imam cemaat meselesi. . Trabzonda disiplin yok. . hamsi beyinli trabzondan bir şey olmaz. . Bu kaçıncı olay. . akp den torpilli olduğu için yine trabzona ceza vermezler. . . trabzonspor ondan şımarıyor'' nasıl olsa bana ceza vermez akp'' diyor. . Yine bir şey olmaz. . akp den torpilli. . .

2
4
yanıtYanıtla
realite:

tek çözüm tüm hakemlerin bundan sonra trabzona gitmeyeceğiz diye net bir deklarasyon yayınlaması gerekir. . . yoksa verilecek her ceza trabzonu daha da azdırır. . . koskoca şike yalanına inanan bir kentten ne beklenirki, tahsilliside aynı-cahilide aynı hiç bir farkları yok. . neymiş hakları olan 2011 kupası(dibine kadar kumpas) nı alamadıkları için bunlar oluyormuş. . yazzık yaa. . bir kenti parelel ne hale getirdi. . kuyuya bir taş attı. . kimse çıkaramıyor. . hiç bir yetkilide kardeşim bu kumpastı demiyor.

3
2
yanıtYanıtla
İn the sun:

Trabzonspor ligden afaroz edilmeli bölgesel amatöre düşürülmeli acilen

3
2
yanıtYanıtla
akıllı aptallar:

BU TS KESİNLİKLE LAV EDİLMELİ LİĞDEN DÜŞÜRMEK BİLE YETERSİZDİR KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE

3
1
yanıtYanıtla
kerim:

bütün bunlar kel sadri ve çakma kabadayı ibraam hacıosmanın eserleri

3
0
yanıtYanıtla
resmen suça teşvik:

ya bırak akpli siyasetçi gibi konuşma provakatifmiş. 4-0 önde olsan tamam ezilmişin lan dangalak

1
2
yanıtYanıtla
TÜRK SPOR SEVERLER SORUYOR:

BU TİP OLAYLARIN YEGANE SEBEBİ fb DİR. . HER MAÇTA fb 11 KİŞİ YERİNE 3 HAKEMLE 14 KİŞİ OLUP OYNAMASI VE ŞİKEYLE ŞAMPİYONLUKLAR ALMASINDAN KAYNAKLANMAKTADIR. . . AVRUPA DEVİ JUVENTUS BU SEBEPLERDEN BİR ALT LİGE DÜŞÜRÜLMEDİMİ??? ŞİKE SUÇLARI SABİT fb BİR ALT LİGE DÜŞÜRÜLECEĞİ AÇIKLANDI AMA NE OLDU İSE BİRDEN AKLANIVERDİLER CE EEE… GÖZ GÖRE GÖRE BU HAKSIZLIKLARI YAPANLARIN ALLAH BİN BELASINI VERSİN. . HAKKIMIZI ASLA HELAL ETMİYORUZ. .

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title