Haberler

Torku Konyaspor, İlk Etap Çalışmalarını Tamamladı

Torku Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını tamamladı.

Torku Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Torku Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarının 1. etabını tamamladı. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde 3 Temmuz'da yeni sezon hazırlıklarına başlayan Torku Konyaspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıkların ilk etabını tamamlamış oldu. Sahada yapılan ısınma hareketlerinin ardından salona geçen oyuncular kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Sahada yapılan dayanıklılık koşusu ve açma-germe hareketleri ile çalışma sona erdi.

Antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan futbolcu Tolga Ünlü, hazırlıkların Konya etabını tamamladıklarını, ikinci ve üçüncü etap kampına göre daha sert bir çalışma dönemini geride bıraktıklarını söyledi. Uzun süredir hayalini kurdukları Süper Lig'de mücadele vereceklerini hatırlatan Ünlü, sezonun başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdi. Ünlü, "Takımda arkadaşlık ortamıyla alakalı değişen bir şey yok. Kadroda geçen sezondan epeyce kişinin kalması arkadaşlık için iyi. Çünkü arkadaşlığın olduğu yerde başarı da gelir. Bunu zaten geçen senelerde gördük. Arkadaşlık sayesinde Play-Off oynayarak lige çıktık. Bu senede gerçekten başarılı olacağımıza inanıyorum. Mücadeleye hazırız, bütün genç arkadaşlar sabırsızlıkla bekliyor sezonun başlamasını. Çünkü Süper Lig uzun süredir hayalimizdeydi. Bunun da artık üstesinden geleceğimize inanıyorum. Mücadele anlamında değişen fazla bir şey yok sadece rakip takımlar değişecek" dedi.

Yeşil-beyazlı futbolcu Selim Ay ise, kamp çalışmalarını değerlendirdi. Ay, "Gerçekten güzel bir başlangıç oldu. İlk etap yorucu oldu ama bu da normal tabii ki. Şimdi ikinci ve üçüncü etap kamplar olacak. Daha çok hazırlık maçlarıyla devam edeceğiz. Güzel gidiyor çalışmalarımız artık Süper Ligdeyiz bunun bilincinde olarak çalışıyoruz zaten. Birlik ve beraberliği Konyaspor camiasında söylememe gerek yok. İki yıldır bunun örneğini sahada sonuçlarla gösterdik. Allah'ın izniyle güzel bir şekilde çalışıp devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Torku Konyaspor hazırlıklarının 2. etabı Bolu Gerede kampı 12-24 Temmuz'da, 3. etap Slovenya kampı ise 25 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Tolga Ünlü Tatlıcak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title