Haberler

Tolga Ciğerci: Nigel de Jong'un Gelmesine Çok Sevindim

Güncelleme:

Kayserispor maçı öncesince basın mensuplarına açıklamalar yapan Galatasaray'ın yeni transferi Tolga Ciğerci, "Nigel de Jong'un transferine çok sevindim." dedi.

Galatasaray'ın yeni transferi Tolga Ciğerci, Kayserispor maçı öncesince basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"GALİBİYET İÇİN GİDİYORUZ"

Ligde 3'te 3 yapmak istediklerini söyleyen Tolga, "Kayseri'ye galibiyet için gidiyoruz, hedefimiz mutlaka kazanmak. Sezona çok iyi başladık. Benim için en önemli şey, iyi performans sergileyerek takıma yardım etmek" dedi. De Jong'un transferine sevindiğini ifade eden orta saha oyuncusu milli takım konusuna da değindi.

"DE JONG TRANSFERİNE SEVİNDİM"

De Jong geldi, çok iyi bir futbolcu. Antrenmanlarda daha fazla çalışmamız ve kendimizi göstermemiz gerekiyor. De Jong geldiği için çok sevindim. Milli Takım benim için onur verici bir durum, Galatasaray'da kendimi göstererek Milli Takım'da kalıcı olmak istiyorum. De Jong, Selçuk ve ben olur muyum.

"UZUN YILLAR BURADA KALMAK İSTİYORUM"

Galatasaray taraftarının bana olan desteğinden dolayı memnunum ama bunun üzerine koymak istiyorum, çok çalışmalıyız. Futbolda artık küçük takım diye bir durum yok, her takım her takımı zorluyor. Şu anda uzun bir hedefim yok, benim için şu an önemli. Tabii ki büyük hedeflerim de var, büyük bir takımda oynuyorum ve burada uzun yıllar kalmak istiyorum. Üstüne koymak ve üzerine koymak istiyorum.

"ÇOCUKLUĞUMDAN BU YANA GALATASARAY..."

Bundesliga'da tempo yüksek, Türkiye'de ise biraz daha düşük. Burada daha fazla mücadele var, takım olarak daha fazla koşmak zorundasınız. Türkiye'de benim için her zaman tek takım vardı; çocukluğumdan bu yana hep sarı-kırmızı. İnşallah uzun yıllar Galatasaray'da kalırım. Fenerbahçe maçına daha var. Benim için Fenerbahçe'ye gol atmak ile Kayserispor'a gol atmak arasında bir fark yok.

"RIEKERINK ÇOK İYİ HOCA"

Teknik direktörümüz ile çok iyi bir ilişkimiz var. Oyuncular ile arası çok iyi, maçlara iyi hazırlanıyoruz. Kendisi Hollandalı ve her Hollandalı gibi o da futbol oynatmak ister.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kayserispor Galatasaray Türkiye Spor Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title