Haberler

TFF Hakem Direktörü Oğuz Sarvan İstifa Etti

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Hakem Direktörü Oğuz Sarvan, Collina için düzenlenen yemekte kendisine saygısızlık yapıldığı gerekçesiyle görevinden istifa etti.

Pierluigi Collina için düzenlenen yemek, büyük bir tatsızlıkla sonuçlandı. Türkiye Futbol Federasyonu Hakem Direktörü Oğuz Sarvan, yemekte kendisine yapılan saygısızlık üzerine görevini bıraktı.

DAVETE ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

İlginç olay şöyle gelişti: Hakem semineri için İstanbul'a davet edilen Collina onuruna Florya'daki bir lokantada yemek düzenlendi. Bu yemeğe Yıldırım Demirören, Fatih Terim, Kuddusi Müftüoğlu ve FIFA kokartlı hakemlerin yanısıra MHK üyeleri de katıldı.

OĞUZ SARVAN YAN MASAYA OTURTULDU

Salonun ortasında bulunan kare şeklindeki masaya Collina'yla birlikte futbolumuzun önde gelen isimleri oturdu. Fakat Oğuz Sarvan'la birlikte bazı gözlemciler ve genç hakemler, kenardaki bir masaya oturtuldu.

HAKEM CAMİASI DUYARSIZ KALDI

Habertürk gazetesinin haberine göre; bunu gören Yıldırım Demirören, "Hocam, orada oturmanız doğru değil. Çok kenarda kaldınız. Birlikte oturmamız gerekir" diyerek Sarvan'ı kendi bulunduğu masaya çağırdı. Sarvan da kabul etti. Demirören bu nezaketi göstermesine karşın, hakem camiasındaki bazı kişiler duyarsız kalmayı tercih etti.

"BARDAĞI TAŞIRAN DAMLA"

Ertesi gün düzenlenen seminerin ardından FIFA hakemleri ile kısa bir görüşme yapan Oğuz Sarvan, "Eski bir MHK başkanıyım. Sizler de benim kardeşimsiniz... Hepiniz dostumsunuz. Bu camiada maaşlı bir memur olarak görülmemem gerekirdi" diyerek görevini bıraktığını duyurdu. Sarvan'ın bu istifası, "bardağı taşıran damla" olarak değerlendirildi. Mevcut MHK ile Sarvan arasındaki yetersiz iletişimin istifayı getirdiği öğrenildi. Bu istifanın özellikle Süper Lig hakemleri arasında büyük üzüntü yarattığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yıldırım Demirören Oğuz Sarvan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

ERCAN:

Adam istifa etmiş siz fenerbahçeyi ağzınıza alıyorsunuz. fener kadar taş düşsün başınıza. .

4
5
yanıtYanıtla
fb:

adamların başka işleri yokki boş insanlar böyle boş boş yorum yaparlar mantık olmayınca koro halinde nakarat yaparlar ama acizdirler farkında bile değildirler embesiller

yanıt0
yanıt1
ali olgun:

bu sezon alenen hakemler taraflı kararlar vermişler tff den ses yok bahis çetelerine karışmışlar tff den ses yok bir çok maç da şikeye karışmış hakemlerden ses yok ama ne hikmet se yemek yerken 1. masada oturmadığı için gururlu davranıp istifa ediyorlar. . yazıl la hakem camia sı yazık siz ilk önce yapmanız gereken göreviniz için istifa edin. . pis işler çevirdiğiniz eşit düzetde hakkanıyetli şekilde maç yönetemediğiniz için istifa edin çekip gidin. yok yemekde ben 2masadayım gibi nedenlerle gitme

7
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, beş vakit Namaz ını vaktinde kıl. Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa ‘’Namaz Mümin Miracıdır’’ diye buyuruyor. Ne demişler Namaz kılanı yarı yolda koymaz. Müslüman Namaz İslam ın beş şartından biridir. Allah (C. C. ) Kabul etsin.

4
0
yanıtYanıtla
Ozan:

95- 96 sezonu Trabzonspor 1. - fenevbahçe 2. Hakem oğuz beyefendi. . . . . ne demek. İstediğimi o maçı seyredenler bilir, bu nedenle Allah daha beter etsin diyorum

3
1
yanıtYanıtla
Sedat BolelMobil-ANDROID:

Civcivler yumurtlasın yumurtaları satınca hemendaireyi almak gereki bedava sayılır

1
2
yanıtYanıtla
MehmetMobil-IOS:

Körler sağırlar birbirini ağırlar. Haram olsun hakkım size

3
0
yanıtYanıtla
misafir:

Hakemlerin rezillikleri yemek kadar önemli değilmiş. Arkadaş yemeye alışmış yiyemediği için istifa etmiş. Bu kadar taraftar hakem hataları için eleştirirken gıkı çıkmadı da bir yemek protokolü için istifa ettiysen yazıklar olsun sana.

2
0
yanıtYanıtla
ass:

akp oyle istemistir soyleyemiyerek saygisizlikla gondermistir nasil olsa spor camiasini da karistirdilar

2
0
yanıtYanıtla
doğrusu:

anadolu klüblerini çatır çatır doğrayın üç ist. takımı için istifa yok. yemek için istifa sizin gibilere zaten bu yakışır.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title