Haberler

Tanju Çolak'tan, AK Parti Tokat Milletvekili Adayına Destek

Güncelleme:

Eski futbolcu Tanju Çolak, AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Celil Göçer'e destek vermek için Tokat'ın Turhal ilçesine gitti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Genel görüntüler- Açıklamalar- Çolak ve Göçer'in penaltı atışı Tanju Çolak'tan milletvekili adayına destek- Çolak, AK Parti Tokat milletvekili adayı Celil Göçer'e destek etkinliğine katıldı Eski milli futbolcu Tanju Çolak, AK Parti Tokat Milletvekili adayı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sağlık koordinatörü Celil Göçer'e destek vermek için Tokat'ın Turhal ilçesine geldi.Göçer ile ilçe esnafını ziyaret eden Çolak'a vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Bir süre vatandaşlarla görüşen Göçer ve Çolak, daha sonra Turhal Belediyesi tarafından yaptırılan sentetik çim sahanın açılışına katıldı. Açılışta Çolak ve Göçer birbirine penaltı atışı yaptı.Çolak, "Celil beye destek olmak için geldim. Kendisini yakından tanıyorum. İnşallah AK Parti Tokat'ta 5-0 yapar. Çok çalışmamız lazım" dedi.Göçer de Çolak'a teşekkür ederek, "İnşallah çok çalışacağız. Bütün Tokatlı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Celil Göçer Tanju Çolak Ak Parti Tokat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title