Haberler

    Süper Lig'in Ertelenmesi, Avrupa Basınında Yankı Buldu

    Güncelleme:

    Avrupa'nın önde gelen basın kuruluşları, Fenerbahçe otobüsüne saldırı nedeniyle liglerin 1 hafta ertelenmesi kararını okuyucularına aktardı.

    Türkiye'de Süper Lig'in 1 hafta ertelenmesi de dünya basınında hemen karşılık buldu.

    İngiltere basınından BBC, "Türkiye Ligi ertelendi" başlığıyla verilen haberde "Türkiye'de Süper Lig ve Türkiye Kupası maçları Fenerbahçe'nin otobüsüne yapılan saldırı nedeniyle 1 hafta ertelendi" dendi. Haberde Yıldırım Demirören, Tolga Deniz Aytöre ve Emmanuel Emenike'nin açıklamalarına da yer verildi.

    FRANSA

    Fransız spor gazetesi L'Equipe de "Türkiye Ligi askıya alındı" başlığıyla paylaştığı haberde "Fenerbahçe'nin yapılan saldırıdan sonra olayın aydınlatılmadığı sürece maç yapmayacağını açıkladığını belirtti.

    HOLLANDA

    Hollanda basınından De Telegraaf'ın üst sırlardan verdiği haberde "Türk Ligi 1 hafta durduruldu" başlığını kullandı ve cumartesi akşamı yapılan saldırının detayları aktarıldı.

    ALMANYA

    Alman Bild de "Türk Ligi durduruldu" başlıklı haberinde liglere ara verilme kararının Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ın başında yer aldığı kurul tarafından alındığını ve ertelemeye neden olan olayın henüz aydınlatılamadığını yazdı.

    İTALYA

    La Gazetta dello Sport gazetesi "Fenerbahçe'ye silahlı saldırı: Şampiyona 1 hafta durdu" dedi ve "Beklenen oldu. Türkiye Futbol Federasyonu ve Çağatay Kılıç'ın düzenlediği toplantıda Türkiye Ligi'ne ara verilmesi kararı alındı" diye de ekledi.

    İSPANYA

    İspanyol gazetelerden Marca ve As "Türk Ligi'nde gelecek hafta maçları ertelendi" başlıklarını kullandılar ve haberlerinin içeriğinde Süper Lig ve Türkiye Kupası maçları federasyon ve bakan kararıyla ertelendiğine ek olarak Tolga Deniz Aytöre'nin oyuncuların psikolojisin bozulduğuna dair açıklamalarına da yer verildi.

    YUNANİSTAN

    Son olarak birkaç hafta önce yaşanan şiddet olayları nedeniyle ligleri ertelenen Yunanistan'da da Sport24 "Türkiye Ligi'ne "DUR" başlığının ardından yaşanan üzücü olaylarda şoförün ciddi şekilde yaralandığını yazdı ve "komşumuzdaki genel düşünce olayın Trabzonspor taraftarları arasından kişi ya da kişilerce yapıldığı yönünde" dendi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Türkiye Kupası Deniz Aytöre Fenerbahçe Spor Haberler

    Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

    Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

    Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

    Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

    IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

    IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

    Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden 'Neden' sorusuna 'Sadece Allah rızası için' yanıtı

    Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden "Neden" sorusuna "Sadece Allah rızası için" yanıtı

    500

    Yorumlar (2)

    ARIK:

    Bir toplumu idare edenler bilmelidir ki idarecilik zor bir iştir idare etmek tecrübe ister zor günler için yürek ister, zor duruma düştüğün zaman inadına mücadele etmek lazım ki senin arkandan gelen seni takip etsin, ben Fenerbahçe yöneticilerini ve oyuncularını ülke milliyetçisi bilirdim milliyetçi insan bir kuşuna teslim olup ülkesini uluslararasında rezil etmez, yazıklar olsun size bu kadar polis ölüyor o zaman polis ve askeri teşkilatı fes mi edelim.

    1
    2
    yanıtYanıtla
    ulusçu halkçı devletçi:

    senin evine silahlı bir saldırı olsa çocuklarını eşini güvenli bir yere göndermez misin arık bey. Öyle atıp tutmak kelime cambazlığı yapmak kolay dimi akıllısın ya

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title