Haberler

Sunday Mba, Elazığspor Derbisini Bekliyor

Yeni Malatyaspor tarihinin ilk yabancı transferi olan Sunday Mba, yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyaspor tarihinin ilk yabancı transferi olan Sunday Mba, yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Gücü, tekniği ve farklı özellikleriyle Malatyalı futbolseverleri henüz sezon başlamadan heyecanlandıran 26 yaşındaki Nijeryalı yaptığı açıklamada, Elazığ derbisini büyük bir sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Yeni Malatyaspor tarihinin ilk yabancı transferi olan Mba, ülkesinin milli takımında John Obi Mikel, Kalu Uche, Emanuel Emenike gibi yıldızlarla birlikte forma giyiyor. Yeni Malatyaspor'a gelerek tüm futbol kamuoyunu şaşırtan 26 yaşındaki Nijeryalı yıldız, kendisi için yeni bir dönemin başladığını söyledi.

"SÜPER LİG'DEN TEKLİFLER VARDI"

Futbolunu geliştirmek ve Yeni Malatyaspor'a katkı sunmak için Türkiye'ye geldiğini kaydeden Sunday Mba, "Benim için yeni bir dönem başlıyor. Ben isterim ki herkesin mutlu olduğu bir transfer olsun. Türkiye çok büyük ve güzel bir ülke. Şimdilik her şey çok iyi gidiyor. Maçlar için iyi hazırlanıyoruz. Türk futbolu çok hızlı gelişiyor ve büyüyor. Artık daha fazla izleniyor ve göz önünde bir lig. Ben de Türkiye de oynayarak, kendimi geliştirmek istiyorum. Aslında Süper Lig'den teklifler vardı ama Adil başkan beni çok istedi. Konuştuklarımızı yerine getirdi. Onunla İstanbul'da konuştuk. Menajerim ve başkan beni Malatya'ya gelmeye ikna etti. Ben de burada oynamak istedim" dedi.

"ELAZIĞ DERSİBİSİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM"

Malatya şehri ve Yeni Malatyaspor ile ilgili daha önce bilgi sahibi olmadığını, şehir ve takımla ilgili internetten bilgi aldığını söyleyen Sunday Mba, "Transfer olmadan önce bana internetten Malatya'yı gösterdiler. Güzel ve gelişmiş bir şehir. Kayısının en güzelleri buradaymış. Ali Hoca bana anlatıyor Malatya'yı. Yeni stat yapılıyor. Eskisinin fotoğraflarını gördüm. Taraftarların videosunu izledim her şey çok iyi. Malatyalıların Elazğspor maçlarına derbi gözüyle baktığını duydum. Derbiler her zaman büyük ve heyecan vericidir. Ben buraya böyle önemli maçlar oynamak için geldim. Bu tür maçlarda taraftar daha da coşkulu olur. Herkes sizden savaşmanızı bekler. ve eğer kazanırsanız sizi daha çok severler. Ben de Elazığ maçlarını iple çekiyorum. Taraftarın beni çağırmasını, alkışlamasını çok merak ediyorum. Elazığ, Malatya'ya çok yakın ama sahada her şey değişir. Elazığ derbisini büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. Taraftar rahat olsun, onlar için savaşacak, her şeyi yapacak oyuncular var" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor John Obi Mikel Elazığspor Türkiye Spor Haberler

İsrail ve Hamas, esir takası ve ateşkes müzakerelerine yeniden başlıyor

İsrail ve Hamas, esir takası ve ateşkes müzakerelerine yeniden başlıyor

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun mayıs ayından sonra hızlı bir düşüşe geçmesini bekliyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun mayıs ayından sonra hızlı bir düşüşe geçmesini bekliyoruz

Bakmadan Geçme

En kolay Schengen vizesi nasıl alınır? Schengen vizesi başvurusu ve gerekli belgeler Kanser tedavisi gören Fatma Karanfil öldü mü? Fatma Karanfil kimdir, kaç yaşında, eşi kim? YKS deneme sınavı tarihleri: YKS çevrimiçi deneme sınavı ne zaman olacak? MEB online deneme ne zaman? Son yılların en iyi bilgisayar oyunları hangileri? İşte dünyanın en iyi oyunları Teşrik tekbirlerinin dinî hükmü nedir, bu tekbirleri kimler ne zaman getirir? Kulak çubuklarındaki gizli tehlike! Kulak temizleme çubukları neden kullanılmamalı? Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak?
Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

500

Yorumlar (1)

selehaddin fırat:

sen nerde elazıgı bekliyon kaç defa elazıgı takip eddin sen yeterki elazıga gell bakalım cıkabilecekmisiniz kofrikler

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title