Haberler

Spor Toto Süper Lig

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Sivasspor maçı ile yeniden yükselişe geçmek istediklerini söyledi.

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Sivasspor maçı ile yeniden yükselişe geçmek istediklerini söyledi.

Eskişehirspor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında konuşan Erdal Şahbaz, Sivasspor maçıyla yükselişe geçmek istediklerini söyledi. Şahbaz, taraftarın sonuna kadar takımı desteklemesi gerektiğini ifade ederek, "Galip gelebilmemiz için Eskişehirspor camiasının kilitlenmesi lazım. Taraftarların takım üstündeki rollerinin önemli olduğunu görüyoruz. Taraftar tepki gösterecekse bile, maçın bitmesini beklememiz gerekiyor. Maçın sonuna kadar takımlarının yanında olsunlar. Eskişehirspor'un omurgasına baktığınızda ligde ilk dörde girecek bir omurgaya sahip. Oynanan oyuna baktığımızda hakkettiğimiz yerde değiliz. Birçok maçta Eskişehirspor iyi bir futbol oynuyor. İstatistiklere bakıldığında da üstünlüğümüz var. Her zaman yönetim kurulu olarak, olumsuz sonuçları olumlu sonuçlara çevirmeye çalışan düşünceye sahibiz" dedi

"TAKIMLARIN PUANLARI BİRBİRİNE ÇOK YAKIN"

Ligde takımların puan farklarının birbirine yakın olduğunu belirten Şahbaz, "Son 3 haftada 8 sıraya oturduk. Puanda fazla değişme yok. Diğer takımların puanlar birbirine çok yakın. Bundan dolayı kaybettiğinizde veya kazandığınızda yeriniz değişebiliyor. Pazar günü kendi evimizde oynayacağız. Sivasspor maçını kendi evimizde oynayacağınız. Bu karşılaşmanın kalan maçlarımızın çıkış maçı olmasını istiyoruz. Geriye kalan maçları da en iyi şekilde oynayarak iyi puanlar alacağız. Cezalı oyuncumuz yok. Sakat olan bir tek Tello var. Diğer oyuncularımız hepsi maça hazırlanıyor" diye konuştu.

"GENÇ OYUNCULARLA GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ"

Şahbaz, genç oyunculardan önümüzdeki 5 yıl yararlanabileceklerini belirterek, "Eskişehirspor'da transfer başladı durumu yok. Eskişehirspor'da transfer bitmedi. Transfer bir süreç. İzlenen oyuncular var. Teknik heyet ile görüşmeler sonrasın yönetim kurulu bütçesine göre oyuncuların alınıp, alınmayacağı kararını veriyor. Genç oyuncular, geleceğe yönelik yatırım amaçlı alınıyor. Biz şuan aldığımız gençlerin 5 yıl içinde Eskişehirspor'a çok önemli katkılar sağlayacağını biliyoruz. Her transfer istediğiniz şekilde olmaz. Futbol sabır istiyor. Futbolun arka yüzü 90 dakika değil. Arkası çok uzun zaman istiyor. Eskişehirspor oyuncuları, diğer takımlar tarafından talep ediliyor. Talep edilen futbolcular ise hep genç futbolcudan oluşuyor. Transfer günü kurtarmalı, ama ileriye dönükte yatırım yapmak lazım" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Erdal Şahbaz Sivasspor Spor Haberler

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Bakmadan Geçme

Hatayspor'a Davide Ancelotti mi geliyor? Volkan Demirel sonrası Hatayspor'da Ancelotti esintisi! Kadınlara regl izni mi geldi? Hangi belediye, regl izni getirdi, olay ne? Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba Instagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? ASFALT MI ERİDİ? Hangi ilde sıcaklık nedeniyle asfalt eridi, kaç derece? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! ZAHİDE YETİŞ programında ne oldu? CANLI YAYINDA baba kızını mı dövdü, olay ne? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Yeşil Yol filmi konusu ne, oyuncuları kim? Yeşil Yol ne zaman, nerede çekildi? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı kim oldu? TBB Başkanı kim seçildi? 6 Haziran Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Haziran burç yorumları nedir? Türkiye meteorolojik afet yaşayacak! Türkiye'de hava sıcaklığı ne olacak? Uzmanlar ne diyor? Uzmanlar uyarıyor! Bu yaz sıcaklık yakıp kavuracak: Türkiye'de meteorolojik afet mi yaşanacak?
Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title