Haberler

Sosyal Medya Kullanıcısı, Bisikletçi Ahmet Örken'i Çinli Zannetti

Sosyal medya kullanıcısı, gözleri çekik olan Konyalı bisikletçi Ahmet Örken'i Çinli zannedip yorum yapınca yanıt gecikmedi: Yok kardeş, yüzde 100 Türküm.

Çin'de düzenlenen 13 etaplı Tour of Qinghai Lake, bugün koşulan Zhongwei – Zhongwei etabıyla sona erdi.

Torku Şekerspor'dan milli sporcumuz Ahmet Örken, etabı ikinci sırada tamamlarken, turu ise 102 puanla lider bitirerek yeşil mayonun sahibi oldu. Bu haberin Twitter'da yayılmasının ardından, konudan habersiz bir sosyal medya kullanıcısı, Ahmet Örken'in çekik gözlerine aldanarak 'Konyaspor sırf kazanmak için çakma Çinli birini bulmuş heralde' diye yazdı.

"YOK KARDEŞ YÜZDE 100 TÜRKÜM"

Kullanıcının bu yanıtını gören ve Ahmet ise 'Yok kardeş yüzde 100 Türküm. Konya'nın Çumra ilçesinde büyüdüm' yanıtını verdi. Milli sporcu bununla da yetinmeyerek köyünde çekilmiş bir fotoğrafla beraber "Köyüme gelmek istersen buyur gel misafirim ol" davetinde bulundu. Ahmet'in bu yanıtı sonrası hatasını anlayan sosyal medya kullanıcısı, olimpik sporcumuza kariyerinde başarılar dileyerek işi tatlıya bağladı.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Torku Şekerspor Ahmet Örken Spor Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title