Haberler

Sneijder'den 10 Milyonluk Euroluk Kutlama

Güncelleme:

Galatasaray'la iki yıllık sözleşme yenileyen Sneijder, 10 milyonluk imzayı eşi Yolanthe'yle birlikte gittikleri Reina'da sabaha kadar şampanya patlatarak kutladı.

Galatasaray'la sözleşmesini yıllık 5 milyon eurodan 2018'e kadar uzatan Wesley Sneijder, 10 milyonluk imzayı 9 aylık hamile eşi Yolanthe Cabau ile gittikleri Reina'da sabaha kadar şampanya patlatarak kutladı.

YENİ SÖZLEŞMESİNİ EŞİYLE BİRLİKTE KUTLADI

Habertürk'te yer alan habere göre; Galatasaray'ın sözleşmesini 2 yıl uzattığı Wesley Sneijder, çifte kutlama yaptı. 2-0 kazandıkları Başakşehir maçı sonrası eşi Yolanthe Cabau ile birlikte soluğu hemşerisi DJ Hardwell'in Maçka Küçükçiftlik Park'ta verdiği konserde aldı. İkili Hardwell'i kuliste ziyaret ettikten sonra kutlama için Reina'ya geçti.

PEŞ PEŞE ŞAMPANYALAR PATLATILDI

Loca kapatan Sneijder, galibiyeti ve toplam 10 milyon euroluk sözleşmeyi art arda patlattığı şampanyalarla kutladı. Sabahın ilk ışıklarına kadar eşiyle dans edip şarkılar söyleyen Hollandalı yıldız, mekândan kendilerini almaya gelen VIP minibüsle ayrıldı.

FLAŞLAR PATLAYINCA PANİK OLDULAR

Flaşlar patlayınca panikleyen çift, görüntülenmemek için koltuğa kapaklandı. Wesley Sneijder ve karnı burnunda olan eşi Yolanthe Cabau'ya Hollandalı yıldızın yakın arkadaşı Türk kickboks'çu Gökhan Saki de sevgilisiyle eşlik etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Galatasaray Habertürk Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

yilmaz:

Yaziklar olsun 10 milyon euroyu hi haketmiyor yonetim istifa

3
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title