Haberler

Sistem Değil Yürek İşi

Ne Sakatlıklar Ne de Başka Sorunlar, Eğer Kazanmamak İstiyorsanız Yüreğinizi Ortaya Koyacaksınız. Solomon, Efes Pilsen Maçının Son Çeyreğinde Dümeni Eline Aldı.

Ne sakatlıklar ne de başka sorunlar, eğer kazanmamak istiyorsanız yüreğinizi ortaya koyacaksınız. Solomon, Efes Pilsen maçının son çeyreğinde dümeni eline aldı.

Attı, attırdı karşılaşmayı döndüren kahraman oldu. Ömer Onan da nasıl savunma yapılacağını bir kez daha herkese ders verircesine gösterirken, forma aşkıyla oynadığını yine gözler önüne serdi. Maçtan sonra da "Biz yüreğimizle oynuyoruz. İnandık ve kazandık" diyerek maçın kısa özetini yaptı.

Efes Pilsen’de ise Avrupa ve Türkiye ikilemi hala yaşanıyor. David Blatt, Euroleague’de bol yabancı oyuncuyla oynama sistemini benimserken, bunu Beko Ligi’nde yapamamanın sıkıntısını geldiği günden beri yaşıyor. Maçları hatırlarsanız bunu görürsünüz.

Antalya’nın çıkışı

Ligin yeni takımı Antalya BŞB, play-off hedefine adım adım ilerliyor. Telekom’dan sonra lider Galatasaray Cafe Crown’u da yenerek evinde dişli bir takım olduğunu gösterdi. Pınar Karşıyaka da Bermuda Şeytan Üçgeni; Neal (24), Hosley (23) ve Marshall’la (22) şampiyon adayı Beşiktaş Cola Turka’yı yine devirdi. Düşmeme mücadelesi veren takımlardan Oyak Renault, TTNet’i İstanbul’da yıktı çok önemli bir galibiyet altı. Beykoz ise şaşırtmaya devam etti.

TOPLU SONUÇLAR: Türk Telekom - Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi: 103-89, Mersin Büyükşehir Belediyesi - Casa TED Ankara Kolejliler: 84-76, Kepez Belediye - Banvit: 70-89, Pınar Karşıyaka - Beşiktaş Cola Turka: 99-90, Antalya Belediye - G.Saray Cafe Crown: 77-74, Darüşşafaka - Alpella: 69-67, TTNEt Beykoz - OYAK Renault: 69-77, F.Bahçe Ülker - Efes Pilsen: 78-70

HAFTANIN PROGRAMI:

CUMA: Beşiktaş Cola Turka-Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi (18.00), CUMARTESİ: Alpella-G.Saray Cafe Crown (14.00), Antalya BşB-Kepez Belediye (16.00), Pınar Karşıyaka-Mersin BşB (16.00), Oyak Renault-Türk Telekom (17.00), Casa Ted-Darüşşafaka (17.00), Efes Pilsen-TTNet Beykoz (18.00), PAZAR: Banvit-F.Bahçe Ülker (16.00)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title