Haberler

Serdal Adalı Yalova'ya Gidecek

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı 10 Haziran pazartesi günü Yalova'ya gidecek.15 Haziran 2013 Cumartesi günü olağanüstü mali kongreye giden Beşiktaş'ta başkan adaylığını açıklayan Serdal Adalı Yalova'da siyah-beyazlı ekibe gönül vermiş...

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı 10 Haziran pazartesi günü Yalova'ya gidecek. 15 Haziran 2013 Cumartesi günü olağanüstü mali kongreye giden Beşiktaş'ta başkan adaylığını açıklayan Serdal Adalı Yalova'da siyah-beyazlı ekibe gönül vermiş kongre üyeleri ve taraftarlarla bir araya gelecek.

Beşiktaş Kulübü başkanlığı için mevcut başkan Fikret Orman ile yarışacak olan Serdal Adalı seçim çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda başkan adayı Serdar Adalı 10 Haziran pazartesi günü Yalova'ya gelerek Cafe House'de Yalovalı Beşiktaş Kongre üyeleri ve taraftarlarıyla bir araya gelerek görüşecek.

Adalı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile İstanbul Park F1 Pisti İşletme Sahibi Vural Ak, Kütahya Porselen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Araz Tamer Partners Finansal Danışmanlık şirketinin hissedarlarından Merdan Araz ve Ethica Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan'ın yönetiminde yer alacağını bildirmişti. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Serdar Adalı Serdal Adalı Yalova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title