Haberler

Sekreter Fabiana Leis: Öpücükleri Isırıklara Tercih Ederim

Güncelleme:

Uruguay devlet başkanının sekreteri Fabiana Leis, Luis Suarez'in Chiellini'yi ısırmasıyla ilgili yaptığı yorumda "Genelde öpücükleri, ısırıklara tercih ederim." dedi.

Uruguaylı futbolcu Luis Suarez'in 2014 Dünya Kupası'nda İtalyan rakibi Chiellini'yi ısırmasının yankıları ülkesinde devam ediyor.

"ÖPÜCÜKLERİ ISIRIKLARA TERCİH EDERİM"

Bu konuyla ilgili ilginç bir yorum da devlet başkanının sekreteri Fabiana Leis'ten geldi. Uruguay Devlet Başkanı'nın sekreteri Fabiana Leis, bir dergiye verdiği röportajında ısırık olayıyla ilgili "Genelde öpücükleri, ısırıklara tercih ederim. Ancak bazen yumuşak bir ısırığın güzel olabileceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

SUAREZ'İN ISIRIK VUKUATLARI

Uruguay'ın yıldız futbolcusu Suarez, İtalya - Uruguay maçı 0-0'lık eşitlikle devam ederken, bir pozisyonda İtalyan savunma oyuncusu Chiellini'yi ısırmıştı. Üstelik, bu Suarez'in ilk vukuatı değildi. Uruguaylı yıldız daha önce Chelsea'li Branislav Ivanovic'in kolunu ısırıp, 10 maç ceza alırken, Ajax forması giydiği dönemde de PSV'den Otman Bakkal'ı omzundan ısırmıştı.

ÜLKEYİ KARIŞTIRAN SEKRETER

Latin Amerika’nın sakin ülkesi Uruguay, Devlet Başkanı Jose Mujica’nın aniden popüler olan sekreteri ile çalkalanıyor. Sekreter Fabiana Leis, modelliğe başlama kararı alması ve bir magazin dergisine pozlar vermesi sonrası büyük şöhret kazandı. Dünyanın en ağır başlı ve yoksul Devlet Başkanı olarak bilinen Jose Mujica’nın (79) böylesine renkli bir personelinin bulunması ABD basınında da büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Jose Mujica Luis Suarez Uruguay Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title