Haberler

Schumi Ağzını Oynattı"

Fransa'da kayak yaparken düşerek ağır yaralanan ve hala komada olan Formula 1'in eski şampiyonu Michael Schumacher'i hastanede ziyaret eden yakın arkadaşı Felipe Massa, efsane pilotun kendisine ağzını oynatarak tepki verdiğini söyledi.

Schumacher'in dosyası kapandı

Ada basınında yer alan haberlerde, Michael Schumacher'i görmek için Grenoble'daki hastaneye giden Massa'nın, ziyaretiyle ilgili gözlemlerine yer verildi.

Schumacher'in durumunu pozitif gördüğünü belirten Brezilyalı pilot, "Her şey normal görünüyordu. Hatta anlattıklarıma ağzını oynatarak tepkiler bile verdi. Tabii ki doktor değilim ama bana durumu olumlu gözüktü" ifadelerini kullandı.

Efsane pilotun komadan çıkacağına inandığını söyleyen Massa, "Her zaman pozitif olmaya çalışıyorum. Onunla konuştum. Ona Jerez'deki test sürüşlerinde neler yaptığımı ve yeni takımım Williams ile ilgili her şeyi anlattım. Artık uyanması gerektiğini söyledim. Schumacher çok güçlü ve harika bir insan. Yeniden uyanacağına ve hayattan tekrar zevk alacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Alman pilot Schumacher, Fransız Alplerinde, 29 Aralık 2013'te kayak yaparken düşerek başını kayaya çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Fransa'daki Grenoble Hastanesi'nde komada bulunan Schumacher'in, geride kalan haftalarda narkozu azaltılarak uyandırma sürecine geçildiği belirtilmişti.

Geçen hafta ise kazayla ilgili güvenlik ihmali olmadığı açıklanmış ve soruşturma dosyasının kapatıldığı duyurulmuştu.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Felipe Massa Formula 1 Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title