Haberler

Sabri Sarıoğlu: İmza Konusu 5 Dakika Sürdü

Güncelleme:

Galatasaray ile sözleşme yenileyen tecrübeli oyuncu Sabri Sarıoğlu, "Cüneyt Tanman'la imza konusunda görüşme 5 dakika sürdü, çok mutluyum." dedi.

Galatasaray ile sözleşme yenileyen tecrübeli oyuncu Sabri Sarıoğlu, Cüneyt Tanman'la imza konusunda görüşmenin 5 dakika sürdüğünü belirterek, sarı-kırmızılı kulüpte devam edeceğinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı kulüple 1+1 yıllık sözleşme yenileyen Sabri Sarıoğlu, GSTV'ye açıklamalarda bulundu. Başarılı futbolcu, "Beni ben yapan Galatasaray camiasında, formasını giymekten onur ve gurur duyduğum camiada devam edecek olmak beni çok mutlu ediyor. Sonuçta A takımda 13-14 senedir olduğumuz için tecrübemden ötürü imzayı atarken rahattım. Mutluluk verici, gurur verici imza atmak. 1+1 olarak gözüküyor belki ama benim yıla ihtiyacım yok, aramızda gönül bağımız var. Hayırlısı olsun" dedi.

"BUNLARIN HEPSİ YALAN, ASILSIZ HABERLER"

Takımda kriz çıkardığı yönünde haberler hakkında da açıklamalarda bulunan Sarıoğlu, "Bu açıklamayı yalanların önüne geçmek için yapıyorum, kriz çıkardığım yönünde haberler çıktı, yok parasında indirime gidecekmiş yok kaptanlığı sorun ediyormuş. Bakın ben sabah geldim kulübe, içeri girdim efsane kaptanımız Cüneyt Tanman'ın yanına gittim. Toplamda tüm konu 5 dakika sürdü, hiç bir konuda pürüz yaşama imkanımız söz konusu değil.

Kaptanlık krizi var diyorlar, ben bunu sorun yapacak bir kişilik değilim, bunu problem dönüştürecek olsam geçen seneki performansımı görüyorsunuz, yoksa oynayabilir miydim bu kadar iyi. Ayrıca hocam şans verir miydi, şu an yöneticilerimiz tarafından sözleşmem uzatılır mıydı, bunların hepsi yalan, asılsız haberler, ben efendi, sessiz durdukça onlar yazmaya devam ediyor, ben kimseye bir gider veya hukuki biz süreç yapmayacağım merak etmesinler, biraz daha vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum onları" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sabri Sarıoğlu Cüneyt Tanman Galatasaray Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500

Yorumlar (15)

AdoMobil-IOS:

4'8 milyon aldin pürüz cıkmazz tabi

11
0
yanıtYanıtla
Rıdvan:

Allah''ını seversen düşünseydin Sabri. . . sen o paraları aldığın için altındaki karı da senle evlenmek için 5 dakika düşünmedi. . yoksa herifmi yok. .

7
0
yanıtYanıtla
bakın çok enteresanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hepsi menfaat arkadaş bırakın bu takımım için herşey feda ayaklarını . sana da bu parayı veriyorlarsa yazıklar olsun artık

6
0
yanıtYanıtla
Polis muratmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

At imzayı kaldır parayı ......bizde bir da yorum yapak

4
0
yanıtYanıtla
SABRİİİİİ:

4. 8 milyona çok bile kalmışsınız. . . ben saniyede imzamı atar kaçardım masadanallah korusun karar falan değişir diye :)))

3
0
yanıtYanıtla
ulubatli 43mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Demek ki sabriye 1.8 milyon euro veriyorsa bu yönetim ibra yi da alir getirir...!

3
0
yanıtYanıtla
hakanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yönetimi şiddetle kınıyorum sabriye bukadar para ver transfer yapma para yok de yazık ya nasıl kulüp yönetiyorsunuz sabriye bukadar para ödenirmi onun yerine çokiyi bir yabancı futbolcu alınırdı susma ey GS taraftarı bizim paralarımızı kimlere peşkeş çekiyorlar görün

2
0
yanıtYanıtla
ey benim milletim:

sıkıntı yok, malatasaray''lıyız

1
0
yanıtYanıtla
SABRİ SARIOĞLU:

SIKINTI YOK ÇOCUKLAR PANİK YAPMAYIN, 5 DAKİKADA 4. 8 MİLYON İMZALADIM NE YAPAYIM ,

1
0
yanıtYanıtla
.:

Galatasaraylı oyuncuların maaşları maç başı ücretlerle 300 milyar ile 1 trilyon arası. Allah ana bu nasıl iştir. Başkanı değişmesi gerekir.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title