Haberler

Samuel Eto'o, Kadroda Düşünülmeyen Futbolcularla Antrenman Yaptı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakılan Kamerunlu dünya yıldızı, kendisine verilen antrenman programı kapsamında takımdan ayrı çalışmalarına başladı. Bahtılı Mahallesi Devlet Su İşleri'ne ait sahada antrenmana çıkan Eto'o, ilk çalışmasını sezon başında kadroda düşünülmeyen Lamine Diarra, Abdel Diarra, Ahmet Aras, Can Arat, Kadir Bekmezci, Şahin Aygüneş, Raish Mbolhi ile yaptı.

BAŞKAN ÖZTÜRK FUTBOLCULARLA TOPLANTI YAPTI

Ligde 4 haftayı 1 puanla tamamlayan Antalyaspor'da futbolcuların performansından memnun olmayan başkan Ali Şafak Öztürk, hafta başında antrenman sahasında toplantı yaptı. Takımdaki gözlemlerinden bahseden Öztürk, futbolcularına 'Sahada yürekten oynayın' mesajı verdi. Antalyaspor, yönetimi son aylarda Eto'o ile yaşanan sorunların ardından maçlarda da performans düşüklüğünden duyduğu hoşnutsuzluğu yıldız futbolcuya iletti. Öztürk'ün, bir basın toplantısındaki, "Hiçbir oyuncu takımdan üstün değildir. Herkes haddini bilecek. Takımda istekli görünüp oynamayan, oynamak isteyip de oynamayan futbolcular var" sözleri de yıldız futbolcuya mesaj olarak yorumlandı. Öztürk'ün basın toplantısındaki konuşmalarının ardından Eto'o'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da ikili arasındaki iplerin kopmasına neden oldu.

TEK MADDE ETO'O

Antalyaspor yönetiminin dün yaptığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısının tek maddesi olarak Eto'o görüşüldü. Eto'o'nun kadro dışı bırakılma kararı hakkında yoğun fikir alışverişi yapıldıktan sonra, bu karar yıldız futbolcuya iletildi.

ETO'O'NUN SAVUNMASI DEĞERLENDİRİLECEK

Antalyaspor yönetimi, yıldız futbolcunun Antalya'daki geleceği hakkında kararı Eto'o'nun hazırladığı savunmayı değerlendirdikten sonra verecek. Ligde kötü günler geçiren Antalyaspor'da yönetim, Akhisar Belediyespor maçına odaklandı. Akhisar Belediyespor maçında galibiyeti hedefleyen Antalyaspor'da yönetim yıldız futbolcu hakkında kararı gelecek hafta belirleyecek. Bu süreçte Eto'o, takımın antrenmanlarını yaptığı Hasan Subaşı Tesisleri'nde diğer futbolcular çalışma yaparken girmeyecek.

ADIM ADIM ETO'O KRİZİ

Antalyaspor'da, yönetimin Eto'o'yu kadro dışı bırakmasındaki en büyük etken, Kamerunlu golcünün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama oldu. Açıklamasında, "Bilemiyorum belki de 'Siyahi' olduğum için saygı duymuyorlardır" ifadesi Antalyaspor yönetiminde bardağı taşıran son damla oldu. Yıldız futbolcu ile kulübün arasında fikir ayrılığı ilk etapta Eto'o'nun oyuncu menajerliği ve futbolcu olarak sahada yer alma düşüncesine yönetimin izin vermemesiyle başladı. Transfer döneminde Beşiktaş ile adı anılan Eto'o'nun, Antalyaspor yönetimiyle fikir ayrılıkları daha da arttı. Bu süreçte Eto'o, Portekizli teknik direktör Jose Morais'le de sorun yaşadı. Transfer döneminin ardından Antalyasporlu yöneticiler, teknik heyetle görüştükten sonra Eto'o ile yönetim ve teknik heyet arasındaki buzlar eridi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Şafak Öztürk Lamine Diarra Antalyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title