Haberler

Samsunspor'a Play-Off İçin 1 Puan Yetiyor

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, ligde kalan son 2 maçtan 1 puan çıkardıkları takdirde Play-Off’u garantileyeceklerini söyledi.

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, ligde kalan son 2 maçtan 1 puan çıkardıkları takdirde Play-Off'u garantileyeceklerini söyledi.

Hafta sonu kendi evlerinde oynadıkları ve kaybettikleri Karşıyaka maçının üzüntüsünü yaşadığını belirten Nihat Soğuk, "Oynadığımız Karşıyaka maçında galip gelebilseydik, son kalan 2 maçımızı çok daha rahat Play-Off'u garantilemiş bir şekilde olacaktık. Play-Off'u kalan 2 maçtan almamız gereken 1 puan nezdinde garantilemiş olacağız. 17 maçtır yenilmeyen bir Samsunspor'un bu maçta yenilmesine de üzüldük. Üzerimizde de belki yenilmezlik ile ilgili bir stres de vardı. Buda belki olumlu olmuştur diye de düşünüyorum" dedi.

Samsunspor'un kurtuluşun Süper Lig olduğunu tekrarlayan Soğuk, "Samsunspor bu sezon genelinde oynadığı futbol ve bulunduğu ligdeki konumu ile özlenen Samsunspor'a doğru bir takım olgusunu görmüş olduk. Kalan maçlarımızı tamamladıktan sonra Play-Off'ta karşılaşacağımız takımlar ile ilgili müsabakaları bütün sezonun emeğini, taraftarımızın beklediği Süper Lig'i yakalarız diye ümit ediyorum. Bunu yapabilecek kapasite ve gücümüz var. Samsunspor'un da aslında kurtuluşunun Süper Lig'e çıkmakta olduğunu tekrar söylüyorum. Bunun için de zaman zaman beyanatlarımızda Samsunspor'un bütün Samsunluların ortak buluştuğu, ortak sevdası olan bir sivil toplum örgütü olarak da baktığımızda en büyüğü olanıdır. Kalan 2 maçımızı ve peşinden oynayacağımız Play-Off'ta son durumları iyi değerlendirip, gerçekten Süper Lig'e çıkma ile ilgili neler yapabirilizi düşünerek yapılmasını rica ediyorum. Şehrimizden bunu bekliyoruz. Süper Lig'e çıkmak için Play-Off'taki tüm maçlarımızı yenmek durumundayız" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nihat Soğuk Samsunspor Karşıyaka Spor Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir?
Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title