Haberler

Salih Dursun, Jübile Yapan Hakemi Omuzlarına Aldı

Güncelleme:

Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesiyle gündemde uzun süre kalan Salih Dursun bu sefer de jubilesini yapan hakemi omuzlarına aldı.

21 Şubat'ta Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan maçta hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesiyle gündemden uzun süre düşmeyeb Salih Dursun bu sefer de Trabzonspor ile Samsunspor arasında oynanan hazırlık karşılaşmasında jubilesini yapan hakem Bölgesi hakemi Ali Şükrü Beldüz'ü omuzlarına aldı.

HAKEM, JÜBİLESİNİ YAPTI

Trabzonspor'un PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor ile Avni Aker'de oynadığı dostluk maçında Trabzon Bölgesi hakemi Ali Şükrü Beldüz jübilesini yaptı.


SALİH OMUZLARINA ALDI

Karşılaşmanın ilk 5 dakikasını yöneten hakem Ali Şükrü Beldüz sahayı Trabzonsporlu oyuncu Salih Dursun'un omuzlarında alkışlar arasında terketti. Kariyerine Avni Aker'de nokta koyan Trabzonlu hakeme saha kenarında yardımcıları tarafından çiçek verildi.


SALİH'TEN MESAJ

Süper Lig'de oynanan Galatasaray karşılaşmasında hakem Deniz Ateş Bitnel'i kırmızı kart göstererek protesto eden ve Türkiye'nin gündemine oturan Salih Dursun bu kez jubilesini yahan Ali Şükrü Beldüz'ü omuzlarına alarak farklı bir mesaj verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Şükrü Beldüz Salih Dursun Galatasaray Deniz Ateş Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

ts fan:

kalbim 61 kere aynen katılıyorum renktaşım. O formanın TS Clup lerde satışı devam etmeli hatta klasik sabit ürünler arasında olmalı çünkü Türk futbolu bu halde olduğu tff yandaş tüpçü görevde olduğu sürece o formanın daha uzun yıllar satışı sürer diyorum bence sonraki nesillerde o formayı giyer böyle devam ederse. . .

8
62
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, her akşam Esma-i Hüsna yı oku, bolluk bereket e kavuş.

15
1
yanıtYanıtla
MURATTİ 61:

ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK

5
8
yanıtYanıtla
Wtf:

Hadi bununda tişörtünü basıp hemen piyasaya sürün

7
3
yanıtYanıtla
YENİ NESİL SÜPER KAHRAMAN “LAZMAN“:

Keşke beyin nakli yapılabilse sana ama tıp daha o kadar gelişmedi malesef fuzuli angut seni...

yanıt2
yanıt0
HELAL SALİH:

ADAM OLANA ADAM GİBİ MUAMELE.

8
1
yanıtYanıtla
007:

Sov yapmanin anlami yok ..

4
4
yanıtYanıtla
kalbim 61 kere:

burada şaşıracak bir şey yok ki. Salih dursun hakem düşmanı değil hakem müsveddesi düşmanıdır. Ayrıca o kırmızı kart gösteren salih dursun tişörtünü en kısa sürede edineceğim umarım tükenmez. O forma ts klüplerde sürekli bulundurulmalı.

6
0
yanıtYanıtla
zavallı durumuna düştüğünün farkında mı:

Türkiye de sahtekarlık moda olmuş . Salih bu saatten sonra basına malzeme olmaktan öte gidemez.

1
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın gs 31 baba:

terım bu salıhı gor artık

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title