Haberler

    Rummenigge: Bayern Asıl Götze'yi Şimdi Görecek

    Bavyera ekibinin başkanı, genç yıldızn bu sezonki performansından memnun olduğunu söyleyerek Götze'ye övgüler yağdırdı.

    Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, takımın asıl Mario Götze'yi bu sezon göreceğini söyledi.

    Almanya'ya Dünya Kupası'nın getiren golü atan 22 yaşındaki yıldız geçtiğimiz sezon başında Borussia Dortmund'dan transfer edilmişti.

    Genç futbolcudan beklentilerin yüksek olmasına rağmen yaşadığı sakatlıklar Götze'nin asıl performansını göstermesine engel oldu.

    TZ'e konuşan başkan Rumennigge, "Götze Bayern Münih'e geldiğinde 21 yaşındaydı. Henüz kariyerinin başında olan genç bir futbolcu. Götze gibi genç futbolcuları takıma adapte etmek gerekiyor. Bana göre Götze iyi bir şans yakaladı ve şu ana kadar iyi değerlendiriyor." şeklinde konuştu.

    Başkan Götze'nin bu performansını devam ettireceğine inandığını söylerek, yıldız ismin daha da iyiye gideceğini düşünüyor.

    22 yaşındaki Mario Götze ile Bayern Münih arasında sözleşme 2017'de sona eriyor.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    bayern münih mario götze Almanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title