Haberler

    Roma 10'da 10 Yaptı, Rekor Kırdı

    İtalya Serie A tarihini yeniden yazan Roma, son olarak Chievo engelini de aşıp yapılmamış olanı yaparak büyük bir başarı elde etti.

    ÖZGÜR İNCE / Goal Türkiye

    Uzun yıllar sonra yeniden şampiyonluk şarkıları söyleyen ve zirve keyfi çıkaran Roma, Olimpiyat Stadı'ndaki mücadelede 67. dakikada Marco Borriello'nun tek golüyle 3 puanı almasını bildi.

    Ligde oynadığı 10 maçı da kazanarak müthiş bir performans sergileyen Roma, böylelikle Juventus'un 2005-2006 sezonunda elde ettiği 9 maçlık seriyi geride bıraktı ve Serie A'ya en iyi başlangıç yapan takım unvanını eline geçirdi.

    Geride kalan maçlarda kalesinde sadece 1 gol gören Başkent temsilcisi, rakip ağlara ise toplam 24 gol bıraktı.

    Daha önce Lille'i 2010-2011 sezonunda Fransa Ligue 1 şampiyonluğuna taşıyıp 57 yıllık hasrete son veren Roma'nın Fransız teknik adamı Rudi Garcia, son şampiyonluğu 2000-2001'de yaşayan Roma'yı da zirveye taşıma amacında...

    Garcia, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bizim için muhteşem bir seri ve taraftarla tadını çıkarmak çok güzel. Ancak eğlenmek için fazla vaktimiz yok. Pazar günkü Torino maçına hazırlanmak için bir günümüz bile yok. Bu yüzden dinlenmek ve hazırlanmak için her dakika önemli. Kaleci Morgan De Sanctis'ten kaptana kadar toplam 27 tane savaşçımız var. Herkes her şeyini ortaya koyuyor. Bu takım asla vazgeçmeyecek" dedi.

    Roma formasıyla bir önceki golünü 2011 Mayıs'ta Sampdoria'ya karşı atan Marco Borriello ise, Chievo maçında sahneye çıkarak hasretini dindirdi.

    Sakat olan Francesco Totti ve Gervinho'nun yokluğunda takımına hayat veren 31 yaşındaki futbolcu, "Tarihteki yerimizi aldık ve bunun tadını çıkaracağız. Bugün ben gol attım ancak Francesco Totti sahada olduğunda takım daha iyi oynuyor" dedi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Roma Olimpiyat Stadı Francesco Totti Juventus Türkiye Spor Haberler

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

    Bakmadan Geçme

    Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title