Haberler

    Roberto Carlos Uğur Boral'ı İstiyor

    Güncelleme:

    Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Sivasspor, devre arasında Uğur Boral'ı kadrosuna katarak takımı güçlendirmeyi hedefliyor.

    Ziya Erdal'ın bu sezonki performansından memnun olmayan Sivasspor, savunmanın soluna Beşiktaş'ta forma giyen Uğur Boral'ı almak istiyor. Kırmızı-Beyazlı idarecilerin şimdiden bu transfer için harekete geçti.

    ESKİ TAKIM ARKADAŞININ ADINI VERDİ

    Geçen sezonu 5. sırada bitiren, bu yıl ise aldığı sonuçlarla deyim yerindeyse kabus dolu günler geçiren Sivasspor'da transfer çalışmaları erken başladı. Savunmada problem yaşayan Kırmızı-Beyazlılar'da teknik direktör Roberto Carlos'un sol beke takviye istediği, yönetime Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Uğur Boral'ın ismini verdiği öğrenildi.

    BEŞİKTAŞ SICAK BAKIYOR

    Beşiktaş'ta bir türlü şans bulamayan tecrübeli oyuncuyla görüşmeler en kısa sürede başlayacak. Uğur, Siyah-Beyazlı takımda bu sezon henüz remi bir maçta forma giymedi. Bu nedenle Beşiktaş Yönetimi'nin bu transferde kolaylık sağlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Roberto Carlos Uğur Boral Sivasspor Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title