Haberler

"Play Off Çeyrek Final Maçını Kazanmak İstiyoruz"

Güncelleme:

KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey, Tarsus Belediye ile oynayacakları play-off çeyrek final ilk maçını kazanmak istediklerini Söyledi.

Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey, Tarsus Belediye ile oynayacakları play-off çeyrek final ilk maçını kazanarak, avantaj elde etmek istediklerini söyledi.

Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde normal sezonu 19 galibiyet ve 7 mağlubiyetle 4'üncü sırada tamamladıklarını belirtti.

Takım olarak iyi bir sezon geçirdiklerini dile getiren Bozbey, şöyle konuştu:

"Bu sezon başarılı sonuçlar alarak taraftarımızın yüzünü güldürdük. FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda ikinci olduk. Ligde de normal sezonu 4'üncü sırada bitirdik. Şimdi hedefimiz play-off serisini iyi bir şekilde tamamlamak. Tarsus Belediye ile oynayacağımız play-off çeyrek final ilk maçını kazanarak avantaj elde etmek istiyoruz. Rakibimiz de ligin güçlü ekiplerinden. Hedefimiz sahamızdaki ilk maçı kazanarak, deplasmanda oynayacağımız ikinci maç öncesi moral bulmak. Bunu başaracak gücümüz var. Takımımıza güveniyoruz."

Kadir Has Spor Salonu'nda yarın saat 16.00'da oynanacak maç için taraftarlardan destek isteyen Bozbey, "Taraftarlarımızı Tarsus Belediye maçında yanımızda görmeyi arzu ediyoruz. Temennimiz onların da desteğiyle ilk maçtan galip ayrılmak" diye konuştu.

Bozbey, takımda eksik oyuncu bulunmadığını söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: AA / Spor

Ahmet Bozbey Kayseri Tarsus Spor Haberler

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title