Haberler

Petrolspor Kongresi Gerçekleşti

Güncelleme:

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) bünyesinde bulunan Petrolspor Kulübü, kongreye gitti.

TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın başkanlığında toplanan kongrede üyeler hazır bulundu.

Yapılan kongreden sonra Petrolsporun yönetim kuruluna Kulüp Başkanlığına Gökhan Akın, İkinci Başkanlığa Cemil Arıkan, Mali Sekreterliğe Abdulbaki Akpınar, Alt yapı Futbol sorumluluğuna Ender Taptık, Salon sporları sorumluluğuna Mustafa Demir, üyeliklere Eşref Sever ve Sedat Özsümer seçildi.

Kongrede bir konuşma yapan TPAO Batman Bölge Müdürü Petrol spor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, esas işlerinin Petrol aramak olduğunu söyleyerek, “Sosyal projeler kapsamında Batman Petrol spor 54 yıldır Batman ve bölge sporuna katkı sunuyor. Bugüne kadar görev alıp aramazından ayrılan yöneticilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Petrolspor’a emek ve gönül vermiş tüm yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Petrol spor kalıcı, bizler gelip geçiciyiz. Amacımız çalışma arkadaşlarımızla birlikte Batman’dan Türkiye şampiyonları çıkarıp ülkemize kazandırmaktır. Birçok spor alanında Batman Petrolspor şampiyonluğa koşacağına inancım sonsuzdur. Kongreye katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Abdulbaki Akpınar Cemil Arıkan Gökhan Akın Türkiye Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title