Haberler

Osmanlıspor, 850 bin Euro'luk Transferle 6 Ülke Takımını Geride Bıraktı

Güncelleme:

Teknik direktörlüğünü Mustafa Reşit Akçay'ın yaptığı Osmanlıspor, 850 bin Euro'luk transferle 6 ülkenin takımını geçti.

Gruplardan bir üst tura çıkan 24 takım arasında en az harcama yapan ekip olan Osmanlıspor, bu süreçte kadrosuna 19 oyuncuyu bonservissiz kattı.

Sadece N'Diaye'ye 350 bin euro, Seto'ya 300 bin euro, Sharbini'ye ise 200 bin euro harcayan ekibin kasasından, turnuvanın en fazla para harcayan takımı olan Manchester United'a göre 389 kat daha az para çıktı. Ankara ekibi ile beraber gruplardan çıkan Fenerbahçe ise 47.6 milyon euro ile 24 takım arasında en fazla harcama yapan 7'nci ekip durumunda.

MUSTAFA REŞİT AKÇAY 6 ÜLKEYİ FETHETTİ!

Mütevazı kadrosu ile Avrupa'da yoluna devam eden Mustafa Reşit Akçay'ın Osmanlıspor'u 12 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alırken, 6 farklı ülkenin takımlarını geride bıraktı. Romanya'dan Zimbru, Estonya'dan Kalju, Danimarka'dan Midtjylland'ı elemelerden geçen ekip, gruplarda da İsviçre'den Zürih'i, Romanya'dan Steaua Bükreş'i, İspanya'dan da Villarreal'i geride bıraktı.

Mustafa Reşit Akçay, Trabzonspor ve Osmanlıspor'un başında UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 24 maça çıkarken, 17 galibiyet, 5 beraberlik ve sadece 2 yenilgi aldı. Akçay, ulaştığı 2.33 puan ortalamasıyla kupa tarihinin de 15 maç üstü görev yapmış hocaları arasında 5. durumda.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Reşit Akçay Manchester United Romanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title