Haberler

Orduspor, Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, cumartesi günü sahasında oynayacağı Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, cumartesi günü sahasında oynayacağı Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde yapılan ve yaklaşık bir saat süren antrenmana sakatlıkları bulunan Ferhat Öztorun, Ferhat Odabaşı ve Eren Özen ile izinli Anıl Taşdemir katılmadı.

Sözeri, antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını galibiyetle tamamladıklarını, ikinci yarıda bıraktıkları yerden devam etmek istediklerini söyledi.

Ligin ikinci yarısının daha çekişmeli geçeceğini ifade eden Sözeri, şöyle konuştu:

"Ligin ikinci yarısının ilk maçını sahamızda Adanaspor ile oynayacağız. Adanaspor'un ligdeki konumu belli, o açıdan bizi çok zor bir maç bekliyor. Bunun da bilincinde olarak çalışıyoruz. Zaten biz her maça aynı önemi veriyoruz. Bu maç da onlardan biri. Taraftarımız, camiamızla birleşerek şu maçı iyi bir şekilde bitirip, önümüze daha net bakma anlamında mesafe kat etmeyi planlıyoruz. İnşallah her şey istediğimiz gibi olacak"

- Sakat oyuncuların durumu

Sözeri, sakat oyuncuların takıma geç döndüklerinin bir gerçek olduğunu vurgulayarak, "Burada yanlış teşhis var ya da yok ama bir hata olduğu ortada. Kimseyi suçlamadan artık bundan sonra en az hata yapmanın çaresine bakmalıyız. O yüzden sakatlanan oyuncularımızı artık İstanbul'a gönderiyoruz. Oradaki özel hastanenin MR'ları daha farklı oluyor herhalde. Duruma göre de çalışmalar burada devam edecek" ifadelerini kullandı.

-antrenman

-erkan sözeri

Kaynak: AA / Spor

Kemal Yazıcıoğlu Ferhat Öztorun Adanaspor Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title