Haberler

"Ordu'yu Yenip Güngören Maçında Şampiyonluk Turu Atmak İstiyoruz"

Samsunspor'un oyuncusu Murat Yıldırım, Orduspor'u mağlup ederek, bir sonraki hafta kendi sahalarında oynayacakları maçta şampiyonluk turu atmak istediklerini söyledi.

Samsunspor'un 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, Orduspor'u mağlup ederek, bir sonraki hafta kendi sahalarında oynayacakları maçta şampiyonluk turu atmak istediklerini söyledi.

Süper Lig'e "merhaba" demeye hazırlanan Bank Asya 1'nci Lig ekiplerinden Samsunspor'da Orduspor maçı hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Hüseyin Kalpar nezaretinde taktik ağırlıklı yapılan antrenmanda futbolcuların neşeli olmaları dikkat çekti. Kırmızı beyazlı takımın orta sahasındaki başarılı isimlerden Murat Yıldırım, Eriyesspor maçında aldıkları bir puana üzülmediklerini belirterek, "Kötü oynasaydık Orduspor maçı için endişelenebilirdik. Ama iyi oynadığımız bir maçta 2 puan kaybettik. Aldığımız bir puanda hiç fena olmadı. Çünkü rakiplerimizin de puan kaybetmesiyle aradaki farkı bir puan daha açtık" dedi.

Orduspor maçının da zor olacağını belirten Murat Yıldırım, "Ancak onlar için daha zor. Stresli olan ve kazanmak zorunda olan taraf Orduspor olacak. Biz de kazanmak için 3 puan için oynayacağız. Bunun içinde bütün gücümüzü sahaya yansıtacağız. Orduspor'u mağlup ederek, bir sonraki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Güngören Belediyespor maçıyla şampiyonluk turu atmak istiyoruz" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title