Haberler

    Napoli Lazio'yu Tek Golle Geçti

    Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi 2. turundaki rakibi Napoli, İtalya Birinci Futbol Ligi’nin (Serie A) 19. haftasında deplasmanda Lazio’yu 1-0 yendi.

    Roma Olimpiyat Stadı’nda Lazio’nun Napoli’yi konuk ettiği müsabakayı tecrübeli hakem Nicola Rizzoli yönetti. Karşılaşmanın 18. dakikasında, uzun pasla gelişen Napoli atağında ceza sahasına sağ kanattan girerken topu önünde bulan Arjantinli golcü Gonzalo Higuain, karşısındaki rakibini vücut çalımıyla geçerek topu ağlara gönderdi: 1-0

    Golden sonra Napoli üzerinde baskısını artıran evsahibi takım, girdiği pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı, Napoli’nin üstünlüğüyle geçildi. Mücadelenin ikinci yarısında başka gol olmayınca konuk ekip, Roma’dan 1-0 galip ayrıldı.

    Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi Napoli, bu sonuçla; 3 puanı hanesine yazdıran taraf olurken, puanını 33’e yükselterek, üçüncülük koltuğunu Lazio’dan aldı. Evsahibi takım ise 31 puanda kalırken puan tablosunda 4'üncü basamağa geriledi. Karşılaşmada evsahibi Lazio; Berisha, Basta, Cana, Radu, Cavanda (Dk. 83 Pererinha), Biglia, Ledesma (Dk. 46 Klose), Parolo (Dk. 81 Cataldi), Candreva, Djodjevic, Balde, konuk Napoli ise Barbosa, Maggio, Koulibaly, Albiol, Strinic, Gargano, Lopez, Callejon, De Guzman (Dk. 83 Jorginho), Martens (Dk. 62 Hamsik) ve Higuain (Dk. 86 Zapata) onbiriyle mücadele etti.

    Maçtan notlar


    Karşılaşmada Lazio’nun fanatik taraftarlarının bulunduğu kuzeydeki kale arkası tribünü, bir maçlık tribün kapama cezasıyla boş kaldı. Geçen hafta oynanan Roma-Lazio derbisindeki taşkınlıkları sebebiyle ceza alan o bölümde oturan taraftarlar, bu maçta güney kale arkasından mücadeleyi izledi. Maç öncesi Lazio tribününden saha içine inmesi için bırakılan Lazio’nun sembolü olan kartal, stadın üstünde tur atarak kale arkasındaki tribüne kondu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    trabzonspor napoli lazio Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title