Haberler

Minikler Kulüpler Türkiye Badminton Şampiyonası Sona Erdi

Badminton Federasyonu tarafından Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde düzenlenen Minikler Kulüpler Türkiye Badminton Şampiyonası sona erdi.

Badminton Federasyonu tarafından Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde düzenlenen Minikler Kulüpler Türkiye Badminton Şampiyonası sona erdi.

23-25 Eylül tarihlerinde gerçekleşen şampiyonada mutlu sona Bursa Osmangazi Belediye spor ulaştı.

Taşköprü Spor Salonu ve Mustafa Sıtkı Erkek Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonu'nda oynanan müsabakalara 16 ilden 23 spor kulübü ve 250 sporcu katıldı.

Üç gün güren şampiyonada 368 müsabaka oynanırken şampiyonanın ikinciliğini Ankara Elmadağ Spor Kulübü, üçüncülüğü ise Erzincan Özel İdare Spor Kulübü kazandı.

Taşköprü Spor Salonu'nda gerçekleşen şampiyonanın ödül törenine Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, Kastamonu Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Korkmaz, Taşköprü Belediye Başkan Vekili Taner Mumcu, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, badminton sporunu 81 ilde tanıtmaya ve yaygınlaştırmaya çalıştıklarını söyleyerek Taşköprü'de gerçekleşen Minikler Kulüpler Türkiye Badminton Şampiyonası'nın da bu sporun gelişmesinde büyük katkı sağladığını kaydetti.

Özmekik, üç gün süren şampiyonada ülke genelinden gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlayan Taşköprü halkına da bir teşekkür olarak talep geldiği takdirde ilçede federasyonları tarafından badminton antrenörlük kursu açabileceklerini ve her türlü malzeme ve teknik yardım konusunda destek verecekleri sözünü verdi.

Dereceye giren takımlara Özmekik, Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Korkmaz ve Taşköprü Belediye Başkan Vekili Taner Mumcu tarafından ödülleri verildi.

- KASTAMONU

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title